جا به جا کردن پروفایل شخصی کاربران در ویندوز

پروفایل شخصی یک  کاربر چیست ؟

پروفایل شخصی  کاربران  می تواند شامل : رنگ ها ، تنظیمات شخصی ، فایل ها ، تمامی موزیک ها ، تمامی ویدیو ها ، عکس ها ، ایمیل ها و دانلود ها و ….. و تمامی فایل ها و هرچیزی که در دسکتاپ کاربر وجود داشته باشد است . که در پوشه app data  در درایو c  فایل users  و یوزر آن کاربر مربوطه می باشد .

برای جا به جایی پروفایل شخصی کاربران از ویندوز ۷ به بعد کاربران و ادمین های شبکه می توانند با استفاده از قابلیت windows easy transfer  پروفایل های شخصی کاربران را جا به جا کرد .جا به جا کردن پروفایل کاربر به این معنی است که تمامی اطلاعات آنها از یک سیستم به یک سیستم دیگر و یا از یک یوزر به یوزری دیگر منتقل کنیم .  پروفایل یک کاربر شامل background و … تمامی فایل های داخل پوشه app  را منتقل می کند .

با استفاده از قسمت سرچ ویندوز  شما می توانید این عبارت یعنی windows easy transfer  را جستجو کرده و آن را اجرا کنید .

پروفایل شخصی کاربران

در windows easy transfer  شما می توانید به دو صورت آنلاین و آفلاین جابه جایی اطلاعات را داشته باشید . حالت آنلاین زمانی می باشد که در ۲ ویندوز مختلف یا در ۲ یوزر مختلف که به صورت همزمان و شبکه به هم متصل هستند به صورت آنی اطلاعات را جا به جا کنیم ، اما در حالت آفلاین می توانیم اطلاعات را در فایلی یا در فلش نگه داریم و بعدا از آن پروفایل استفاده کنیم .

ممکن است زمانی  شما نخواهید تمامی اطلاعات یک کاربر را جا به جا کنید و سیاست های شما و یا درخواست یک کاربر اینگونه ایجاد می کند که بخشی از فایل ها مثلا فقط فایل های دانلود شده یا فایل موزیک و عکس های یک کاربر را جا به جا کنید که برای این کار شما می توانید بعد از اجرای این برنامه فایل مورد نظر را برای جا به جایی انتخاب کرده و یا همه فایل های مربوط به پروفایل کاربران را انتخاب کرده و جابه جا کنیم .

که این قابلیت در ویندوز ۷ به بعد ایجاد شده و در ویندوز ۱۰ این قابلیت برداشته شده است .  که برای انتقال فایل ها در این ویندوز از برنامه های جانبی مثل zinstall  و یا transwiz  و….. استفاده میکنیم .

 

نحوه اتصال آنلاین : به این صورت است که همزمان windows easy transfer  روی هر دو کامپیوتر باید اجرا شود ودر کامپیوتر قدیمی که می خواهیم اطلاعات کاربر را جابجا کنیم حالت کامپیوتر قدیمی را انتخاب می کنیم.

پروفایل شخصی کاربران

سپس یک کد دریافت می کنیم و بعد در کامپیوتر جدید که می خواهیم اطلاعات را به آن متنقل کنیم کد کامپیوتر قدیمی را وارد کرده و بعد از لحظاتی شروع به انتقال می کند

پروفایل شخصی کاربران

در ورژن ویندوز ۸٫۱ شما نمی توانید از این برنامه استفاده کنید و از شما سوالی در باره اینکه آیا کامپیوتر و یوزر جدید هستید یا قدیمی نمی پرسد . اما از شما سوال می کند که آیا از سیستم یا همان پروفایل خود فایل پشتیبان تهیه کرده اید یا نه ؟ پس در نتیجه از ویندوز ۸٫۱ به بعد نمی توانیم از این گزینه برای انتقال فایل ها استفاده کنیم و همانطور که در بالا گفته شد باید از برنامه های جانبی برای انتقال استفاده کرد .