در ابتدا به تعریف زیروکلاینت می‌پردازیم:

زیرو کلاینت چیست؟ زیروکلاینت یک دستگاه است که می‌تواند جایگزین رایانه ها باشد و سرویس رایانه ای مورد نظر کاربران را به آن‌ها ارائه دهد.  زیرو کلاینت یک درگاه است برای متصل شدن به یک رایانه مرکزی در واقع تمامی برنامه ها و سیستم عامل ها روی رایانه ی مرکزی نصب می شوند. و کاربران از طریق این درگاه ها به آن رایانه ی مرکزی وصل شده و از آن ها استفاده میکنند. و منابع سخت افزاری مورد نیاز خود مانند:  RAM، CPU و فضای ذخیره سازی ارائه هیچ گونه سرویس مناسب برای کاربر را در غیاب یک سرویس دهنده ی اصلی ندارند. یا به عبارت دیگر بدون وجود سرور قادر نیستند به نیازهای کاربر پاسخ گویند.
و تفاوت آن با تین کلاینت در این است که تین کلاینت می‌تواند به تنهایی و حتی بدون اتصال به شبکه به کاربر خود سرویس بدهد. اما این سخت افزار برای ارائه سرویس به کاربر خود حتما به وجود یک سرویس دهنده‌ی مرکزی و بستر شبکه نیاز دارد.

تمامی دستگاه‌های سخت‌افزاری که کاربر می‌تواند از طریق رابط نرم‌افزاری با آنها ارتباط برقرار کند، دارای سیستم‌عامل هستند،
و هر سیستم عاملی به منابع سخت افزاری (رم، پردازنده، فضای ذخیره سازی و…) نیاز دارد،
لذا تمامی دستگاه‌های زیرو کلاینت دارای این منابع سخت‌افزاری و سیستم‌عامل هستند، اکثرا یک نسخه ساده و سفارشی شده لینوکسی.
(حتی سخت‌افزارهای ساده‌تری مانند آیفون تصویری، تلفن (با قابلیت برنامه‌ریزی) و… همگی دارای سیستم‌عامل و در نتیجه پردازنده، رم و استوریج هستند).

خیر، سیستم عامل لینوکسی که روی این سخت افزار نصب است (غیر قابل ویرایش، بی نیاز از ویرایش، بی نیاز از سرویس دهی)، برای این است که کاربر بتواند از طریق آن دسکتاپ مجازی خود را از سرور بگیرد و آن دسکتاپ مجازی می‌تواند هر نسخه از سیستم عامل‌های ویندوز و یا لینوکس باشد.

زیروکلاینت ها جزء محصولاتی می‌باشند که با توجه به نیاز‌های متفاوت مجموعه ها اعم از اداری، تجاری، آموزشی و حرفه‌ای آن هم در اندازه های کوچک، متوسط، بزرگ و اینترپرایز تولید شده‌اند، بنابراین ما شاهد انواع و اقسام مختلف آن ها در بازار برای انواع این نیازها هستیم.

برترین زیروکلاینت ها

vcloudpoint-v1

زیروکلاینت vCloudpoint V1

۷,۱۳۷,۰۰۰ تومان

vCloudPoint-S100

زیروکلاینت vCloudPoint S100

۶,۱۰۰,۰۰۰ تومان

زیروکلاینتA1

زیرو کلاینت vCloudpoint A1

۵,۷۹۵,۰۰۰ تومان

زیروکلاینت-R1

زیروکلاینت +TCpoint R1

۱۲,۹۸۷,۰۰۰ تومان

tcpont400

زیروکلاینت TCpoint M400

۴,۴۸۰,۰۰۰ تومان

زیرو-کلاینت-TCpoint-M450

زیرو کلاینت TCpoint M480

۶,۷۲۰,۰۰۰ تومان

تعویض-زیروکلاینت
زیروکلاینت-hp310-.jpg

زیرو کلاینت HP T310 

۱۳,۴۲۰,۰۰۰ تومان

HP-T240

زیرو کلاینت HP T240

۳,۶۶۰,۰۰۰ تومان

DellWyse-D200

زیرو کلاینت Dellwyse D200

۱,۸۳۰,۰۰۰ تومان

مشاوره رایگان
به دلیل تنوع در برند، مدل و امکانات محصولات این حوزه، کارشناسان فنی مجموعه ما به‌صورت رایگان زیروکلاینت متناسب با نیازتان را به شما پیشنهاد می‌دهند.

پیشنهاد می‌شود اطلاعات پایین فروشگاه را نیز مطالعه نمایید.

مشاوره رایگان
NcomputingL300

زیرو کلاینت NComputing L300

۱,۹۱۳,۰۰۰ تومان

ncompeting-n500

زیرو کلاینت NComputing N500

۴,۲۰۰,۰۰۰ تومان

زیرو-کلاینت-NComputing-N400

زیرو کلاینت NComputing N400

۳,۹۰۰,۰۰۰ تومان

گارانتی-زیروکلاینت
زیرو-کلاینت-NOPC-F

زیروکلاینت NOPC F

۲,۵۲۰,۰۰۰ تومان

NOPC-RF

زیرو کلاینت NOPC RF

۳,۰۸۰,۰۰۰ تومان

nopc-eco

زیرو کلاینت NOPC ECO

۱,۰۵۰,۰۰۰ تومان

خیلی ساده:

  1.  مینی پی سی: یعنی یک کامپیوتر شخصی کوچک و ضعیف که می‌تواند به تنهایی کار کند و دارای رم و سی پی یو و فضای ذخیره سازی است.
    فقط کوچک شده و ضعیف شده ی یک رایانه‌ی معمولی است.
  2. تین کلاینت: همان مینی پی سی است. (اغلب، حتی کارشناسان امر و یا تولید کننده ها نیز این دستگاه‌ها را با زیرو کلاینت اشتباه می‌گیرند.)
  3. زیروکلاینت: یک درگاه (درب و پنجره) است برای متصل شدن به یک رایانه ی مرکزی، در واقع تمامی برنامه ها و سیستم عامل‌ها روی رایانه ی مرکزی نصب می‌شوند.
    و کاربران از طریق این درگاه‌ها (زیروکلاینت) به آن رایانه ی مرکزی وصل شده و از آن‌ها استفاده می‌کنند. و منابع سخت افزاری مورد نیاز خود مانند: RAM و CPU و فضای ذخیره سازی را از رایانه ی مرکزی می‌گیرند.
    – دقت داشته باشید که منظور از کلمه ی زیرو این‌ است که این دستگاه‌ها قابلیت ارائه هیچ‌گونه سرویس مناسب برای کاربر را در غیاب یک سرویس دهنده ی اصلی ندارند.
    – و یا به عبارت دیگر بدون وجود سرور قادر نیستند به نیازهای کاربر پاسخ گویند.
  4. اکسس ترمینال: اکسس ترمینال، همان زیرو کلاینت است!
    البته که تمام زیرو کلاینت‌ها دارای رم و سی پی یو و فضای ذخیره سازی و سیستم عامل هستند،
    اما آنها را صرفا برای برقرای ارتباط با سرور و انتقال سرویس های مورد نظر کاربر مانند: دسکتاپ، برنامه و مرورگر، استفاده می کنند.
    بیان ساده: دستگاهی که بتواند به تنهایی و حتی بدون بستر شبکه از آن استفاده کرد، تین کلاینت است، در غیر این صورت (یعنی برای استفاده حتما به سرور نیاز دارد) زیرو کلاینت است.

دستگاه های زیروکلاینت‌ها بسته به نوع ارتباطی که با کامپیوتر مرکزی برقرار می‌کنند و نحوه ی عملکردشان در چند خانواده‌ی متفاوت قرار می‌گیرند:

انواع زیرو کلاینت

  • زیروکلاینت‌های RDP: این زیروکلاینت ها برای ارتباطشان با رایانه ی مرکزی از استاندارد مایکروسافتی اتصال از راه دور به نام RDP استفاده می‌کنند، و می‌توانند همگی به یک سیستم عامل یا چند سیستم عامل متصل شوند.
  • زیروکلاینت های VDI: این‌ها حتما به سرور و بستر سرور مجازی نیاز دارند و با استفاده از پروتکل‌های PCoIP ،ICA ،HDX به سرور مجازی متصل می‌شوند (بستر مجازی سیتریکس و یا وی ام ور) و از این طریق می‌توانند میز کار مجازی کاربر (Virtual Desktop) و یا برنامه های مخصوص هر کاربر را برای وی ارائه دهند.
  • زیروکلاینت های DDP: این استاندارد که جدیدترین استاندارد در حوزه ی مجازی سازی دسکتاپ می‌باشد، متعلق به کمپانی وی‌کلودپوینت است و به این‌صورت است که می‌توان به یک کاربر یا یک مجموعه از کاربران یک سیستم عامل اختصاص داد، با حداقل منابع سخت افزاری مورد نیاز (می‌توان یک رایانه ی رومیزی را در اختیار بیش از ۳۰ کاربر قرار داد) و همینطور کمترین میزان مصرف پهنای باند شبکه.
    زیروکلاینت های رسیوری: این خانواده از زیروکلاینت ها که خانواده ی پر جمعیتی هم هستند از نظر تنوع برند و امکانات به این صورت عمل می‌کنند که دستگاه زیروکلاینت صرفا یک‌سری امکانات خاص را در اختیار کاربر قرار می‌دهد بعنوان مثال: فقط یک مرورگر اینترنت در اختیار کاربر قرار می‌دهد و یا بر روی رایانه ی مرکزی یک نرم افزاری نصب می‌شود که آن نرم افزار صرفا تعدادی برنامه را در اختیار هر کاربر قرار می‌دهد.

همان‌گونه که رایانه ها با یکدیگر از نظر قدرت و ظرفیت و اندازه و شکل ظاهری متفاوت هستند، همین تفاوت‌ها در تین کلاینت ها نیز می‌باشد.
در واقع تین کلاینت یا مینی پی سی هم همان رایانه ی معمولی هستند که فقط کوچک‌تر و ضعیف‌تر شده‌اند.
و همگی در خانواده ی رایانه های شخصی قرار می‌گیرند و مقایسه بین آنها همانند مقایسه بین رایانه های رومیزی می‌باشد.
یعنی مواردی از قبیل نوع و توان پردازنده، میزان و سرعت رم و مواردی از این دست در آنها مقایسه می‌شود و کاربری آنها یکسان است.

  1. تاییدیه های فنی متعدد برای این محصولات و راهکارها موجود می‌باشد از وزارت تا دانشگاه و مدرسه.
  2. میتوانید به اتفاق کارشناسان مجموعه‌ی خود به لابراتوار مجموعه رها تشریف بیاورید و از نزدیک و زیر بار انواع این راهکارهای و محصولات را با هم مقایسه کنید.
  3. همچنین می‌توانید نمونه پروژه های اجرا شده را در وب‌سایت مجموعه رصد کنید.
  4. می‌توانید کارشناسان مجموعه‌ی خود را به مجموعه ی رها بفرستید و پس از انتقال آموزش‌های لازم در سطح کوچک در مجموعه ی خود اجرای آزمایشی داشته باشید.
  5. خیلی ساده می‌توانید گوگل کنید تا دریابید که از بزرگترین کمپانی‌های خارجی گرفته تا حتی مراکز آموزشی کوچک.

از این راهکارها در جهت بهره مندی از مزایای بسیار آنها استفاده می‌کنند.

تفاوت پردازنده های ARM و Teradici:

در ابتدا به اختصار به معرفی دو کمپانی مذکور می‌پردازیم:
کمپانی ترادیسی در سال ۲۰۰۴ در زمینه فشرده سازی صوت و تصویر و انتقال آن فعالیت خود را شروع کرده است.
و در سال ۲۰۰۸ اولین چیپست خود را مبتنی بر پروتکل PCoIP به بازار ارائه نمود.
که برای اولین بار توسط کمپانی‌های HP ،Dell-Wyse در تین کلاینت‌ها و زیروکلاینت‌ها به کار برده شد.

کمپانی آرم از سال ۱۹۸۰ تا کنون مشغول به گسترش پردازنده های مبتنی بر تکنولوژی آرم است.
به دلیل مصرف انرژی پایین بیشتر در دستگاه‌های قابل حمل استفاده می‌شود.
که با رشد روز افزون دستگاه‌های موبایل و نیاز به پردازنده های گرافیکی قوی‌تر در آن‌ها، این کمپانی از سال ۲۰۱۴ اقدام به مجتمع سازی پردازنده های قدرتمند گرافیکی در سی‌پی‌یو های خود کرده است،
کمپانی هایی همچون APPLE در تراشه‌های اختصاصی خود، SAMSUNG در پردازنده‌های اگزینوس، NVIDIA در پردازشگرهای تگرا و Qualcomm در پردازنده‌های اسنپ‌دراگون خود از معماری قدرتمند آرم استفاده می‌کنند.

مقایسه پردازنده های ARM و Teradici:

با پیشرفتی که در عرصه ی مجازی سازی در دهه ی اخیر شاهد آن بودیم به جرات می‌توان گفت معماری آرم از نظر تعداد فروش، رتبه ی اول در بین تولیدکننده‌های پردازنده‌ها را به خود اختصاص داده است. (بیش از ۹۷ درصد از تلفن های هوشمند، بیش از ۹۰ درصد از هارددیسک ها، بیش از ۶۰ درصد از تلویزیون ها و ستاپ باکس ها و …) بر روی این موارد مصرف (مجازی سازی و سرور) متمرکز شده است.
به طوری‌که تا قبل از سال ۲۰۱۴ از نظر کیفیت صوت و تصویر ارسالی کمپانی ترادیسی پیشرو عرصه مجازی سازی دسکتاپ بود.

اما پس از آن کمپانی آرم با قرار دادن قابلیت نئون بر روی پردازنده های خود در کنار پردازش ۳۲ بیتی و استفاده از پردازنده های قدرتمند گرافیکی موفق شد گوی سبقت را در پردازش و فشرده سازی تصویر، از کمپانی ترادیسی برباید. و عملکرد بسیار خوبی حتی در تصاویر سه بعدی و همچنین صدای با کیفیت از خود نشان دهد.
البته ناگفته نماند که انتظاری غیر از این هم نبود، یعنی با توجه به سایز و قدرت کمپانی آرم چنان‌چه بازار هدف مناسبی پیدا کند سعی در تصاحب آن بازار خواهد کرد.
که با پیشینه ای که از این کمپانی وجود دارد، سعی آن منجر به نتیجه خواهد شد.

نکته قابل توجه

البته لازم به ذکر است که در مصرف پهنای باند و فشرده سازی صوت و تصویر همچنان کمپانی ترادیسی با اندک فاصله ای پیشرو است،
یعنی در خصوص فشرده سازی تصویر چند درصدی بهتر عمل می‌کند، اما نه آنقدر ملموس است و نه آنقدر مهم که از کیفیت بالاتر تصویر آرم بگذریم.
و همچنین قیمت بسیار پایین تر پردازنده های آرم که معلول بازار بسیار گسترده آن‌هاست نیز غیر قابل اجتناب است.

به طوری که کمپانی مطرح HP در مدل پایین تر خود یعنی T310 از پردازنده Teradici و در مدل‌های بالاتر خود یعنی T410 از پردازنده های ARM استفاده کرده است.
تا بتواند به لحاظ گرافیکی تجربه ای بهتر در اختیار مشتریان خود قرار دهد.
طبق گفته ی کمپانی وی ام ور پردازنده های خانواده ARM (دارای ویژگی NEON) و Teradici هر دو می‌توانند با بالاترین کیفیت در بستر هورایزن (Horizon) استفاده شوند.

برای مشاهده مقایسه جامع انواع پروتکل ها روی لینک زیر کلیک کنید.

جدول مقایسه انواع پروتکل ها

برای مشاهده منابع و پهنای باند مورد نیاز راهکارهای مجازی سازی دسکتاپ روی لینک زیر کلیک کنید.

منابع و پهنای باند مورد نیاز راهکارهای مجازی سازی دسکتاپ

نمایندگی های زیرو کلاینت

در ادامه به نکات زیر اشاره شده است:

نحوه ی واردات، تشخیص اصل از غیر اصل، ارزش واقعی، انواع پروتکل ها و هر آنچه که باید در این زمینه بدانید.

همچنین سعی کردیم تا:

تا روش تشخیص برندهای متفرقه از اصلی و دلایل تفاوت قیمت این محصولات، به صورت کامل بیان شود.

ممکن است سوالاتی از این قبیل برای شما پیش بیاید:

  • آیا به عنوان یک مصرف کننده، واردات محصول توسط خودمان به صرفه و منطقی است و برای چه حجمی از محصول این صرفه وجود دارد؟

  • دلیل اختلاف قیمت محصولات در بازار ایران نسبت به بازار بین المللی چیست؟

  • در خصوص زیروکلاینت برندهای متنوعی وجود دارد که بسیاری از آن‌ها را نمی شناسیم، لذا از کجا به اصالت یک برند و کیفیت سخت افزار آن پی ببریم؟

  • و…

واردات زیروکلاینت با قیمت بین المللی

یک دستگاه زیروکلاینت با قیمت بین المللی ۲۰۰ دلار را می‌خواهیم به تعداد ۲۰۰ عدد، از مبدا چین وارد کنیم،
به صورت هوایی که حدود یک ماه حمل و ترخیص آن زمان‌بر است، لذا بایستی مراحل زیر طی شود:
ابتدا با تولید کننده مذاکره کنیم و خود را یک فروشنده معرفی کنیم تا بتوانیم به قیمت فروشنده و یا نماینده خرید کنیم.
یعنی ۳۰ درصد زیر قیمت رسمی، اما از آنجایی که فروشنده ها خود را موظف به رعایت سیاست فروش می‌دانند.

و برای محرض شدن این مساله که آیا شما همکار هستید و یا مصرف کننده، اقدام به بررسی سوابق شما مانند وب سایت و سابقه فروش دیگر محصولات می‌کنند،
و تقریبا همه ی برندهای معتبر دارای نمایندگی رسمی فروش در ایران هستند، به ندرت پیش می آید که زیر بار فروش مستقیم بروند،
اما به طور خلاصه تا کنون مشاهده نشده است که یک مصرف کننده حتی در ابعاد بزرگ بتواند بیش از ۱۰ درصد زیر قیمت رسمی خرید کند،
لذا با فرض اینکه در این مورد موفق شویم می‌توانیم تا ۱۰% زیر قیمت جهانی یک محصول، روی این تعداد(۲۰۰ عدد) دستگاهها را خرید کنیم.

انتقال پول به حساب تولیدکننده

انتقال پول به حساب تولیدکننده، در این مرحله ما بایستی ۲۰۰*۲۰۰-۱۰% را یعنی جمعا ۳۶ هزار دلار آمریکا را به حساب تولید کننده واریز کنیم،
بایستی در نظر داشته باشید که قیمت دلاری که از طریق اینترنت به آن می‌رسیم، قیمت دلار اعلام شده توسط بانک مرکزی است.
و نمی‌توان به آن دست‌یافت (شرایط خاصی دارد و معمولا دسترسی به آن در خصوص واردات این محصولات وجود ندارد)، لذا بایستی قیمت آن را از صرافی جویا شویم،

اما همه ی ماجرا این نیست و قیمت دلاری که قصد حواله آن به حساب‌های خارج از کشور را دارید به طور متوسط ۳% گران تر از دلار نقدی است.
که در اصطلاح به آن دلار حواله می‌گویند که ۳ درصد گران‌تر از دلار نقد است.

یک مثال

به عنوان مثال در زمان تدوین این مقاله قیمت اعلام شده برای دلار توسط بانک مرکزی ۳۲۴۰ تومان است،
در حالی که قیمت دلار صرافی ها ۳۷۸۰ تومان است(دلار نقدی یا به اصطلاح کش)، اما قیمت دلار حواله ۳۹۰۰ تومان می‌باشد، لذا بایستی ۱۴۰،۴۰۰،۰۰۰ تومان را به خارج از کشور انتقال دهیم،

برای این کار بدون در نظر گرفتن ریسک کار بایستی یک کارمزد به صراف ایرانی بپردازیم.
و یک کارمزد به صراف خارجی در مجموع حدود ۲ میلیون تومان این انتقال وجه هزینه بردار است،
که در صورتیکه بخواهید از مسیر مطمئن و بدون ریسک این کار را انجام دهید بایستی از طریق بانک‌ها انتقال وجه انجام دهید که حداقل ۵ درصد کارمزد در بر دارد،
لذا اغلب وارد کننده ها از طریق صرافی های مطمئن اقدام به این کار می‌کنند. پس تا اینجای کار به مبلغ ۱۴۲،۴۰۰،۰۰۰ رسیده ایم.

مرحله ی سوم هزینه ی حمل است، که بالاترین هزینه ی حمل مربوط به باربری‌های بین المللی است.
مانند DHL و TNT و Aramex که اصلا مقرون به صرفه نیست و معمولا هیچ‌یک از وارد کننده ها از آنها سرویس نمی‌گیرند. و از طریق باربری شرکت‌های هوایی اقدام به واردات می‌کنند، هزینه ی واردات هوایی بر حسب اندازه و وزن کالا که اصطلاحا به آن وزن حجمی گفته می‌شود محاسبه می‌شود. و به طور میانگین برای ۲۰۰ زیروکلاینت با ابعاد متوسط ۶۰۰ دلار معادل ۲،۳۴۰،۰۰۰ تومان هزینه در بر خواهد داشت. پس تا کنون به مبلغ ۱۴۴،۷۴۰،۰۰۰ رسیده‌ایم.

مرحله ی مهم بعدی اخذ مجوزهای لازم است

برای ترخیص کالا نیاز است که حتما کارت بازرگانی داشته باشید که گرفتن کارت بازرگانی پروسه ی پیچیده ای دارد.
اما اغلب از بازرگان‌های اجاره ای استفاده می‌کنند، و به صورت غیر قانونی بار را از طریق آن ها وارد می‌کنند.
که برای ترخیص زیروکلاینت علاوه بر ترخیص کار (بازرگان) بایستی حتما مجوز فن آوری اطلاعات و گواهی استاندارد ایران را برای محصول اخذ کنید.

اخذ این دو گواهی منجر به از دست دادن یک دستگاه بعنوان نمونه برای اداره استاندار و چند نمونه برای سازمان فن آوری اطلاعات می‌باشد،
که این دو مجوز حدود ۲٫۵ میلیون تومان هزینه در بر دارد و به طور متوسط ترخیص کار هم بابت خدماتی که ارائه می‌دهد مبلغ ۳ میلیون تومان را برای این حجم از کار از شما مطالبه می‌کند.

پس از اخذ مجوزهای لازم، کالا برای ارزیابی قیمت به جهت محاسبه مالیات و عوارض به کارشناس ارزیابی گمرک(ارزیاب) ارجاع داده می‌شود،
ملاک عمل ارزیاب در کارشناسی مبلغ کالا، ارزش آن در وب‌سایت‌های خارجی و داخلی می‌باشد، لذا عددی که ارزیاب به عنوان ارزش کالا در نظر می‌گیرد،

قیمت مصرف کننده آن یعنی ۲۰۰ دلار است، لذا کلیه عوارض گمرک و مالیات بر حسب این عدد محاسبه می‌شود.
که به طور متوسط به ازای هر ۱۰۰ دلار مبلغ ۱۰۰ هزار تومن یا حدود ۲٫۵% ارزش بار (ارزیابی شده توسط ارزیاب) هزینه ی عوارض گمرک و مالیات می‌باشد،
یعنی برای این بار با ارزش ۴۰،۰۰۰ دلار، مبلغ ۳،۷۰۰،۰۰۰ بعنوان عوارض گمرک و مالیات محاسبه می‌شود و بایستی در همان گمرک پرداخت شود.
پس تا کنون به عدد ۱۵۴ ملیون تومان برای ۱۹۹ دستگاه رسیده ایم.

خروج کالا از گمرک

مرحله ی بعد خروج کالا از گمرک است، در این مرحله با توجه به اینکه محموله حدود یک‌ماه در انبار گمرک مانده است.
مشمول هزینه ی انبارداری می‌باشد، که هزینه ی آن برای این حجم از بار تقریبا ۷۰۰ هزار تومان می‌باشد.
تقریبا ۷۷۷ هزار تومان برای هر دستگاه، که بایستی موارد زیر را نیز به عنوان هزینه در نظر بگیرید:
یک ماه خواب سرمایه، ریسک بالای کار، غیر قانونی بودن کار( این حرکت (اینکه خود مصرف کننده، کارت بازرگانی با زمینه ی مرتبط ندارد) می‌تواند از مصادیق قاچاق کالا باشد.
که در صورت مشخص شدن آن جریمه ی بسیار سنگین و حتی بیش از ارزش بار به دنبال خواهد داشت.)

میزان نرخ خرابی زیروکلاینت

نرخ خرابی زیروکلاینت ها حدود ۳ درصد در دو سال است (آن هم برای برند های معتبر و اصلی)، و برای مصرف کننده ارسال دستگاه‌های خراب به چین و واردات مجدد آن به صرفه نیست.
تعداد ۲۰۰ عدد برای یک مصرف کننده تعداد زیادی است، و بسیاری از این هزینه ها برای هر بار با هر سایزی ثابت است(مانند هزینه های مجوزها).
لذا با عنایت به همه ی این موارد، لازم بذکر است که قیمت مشخص شده توسط فروشنده ایرانی برای این کالا کمتر از آنچه است که برای خریدار مستقیم از چین محاسبه شد!
و آن هم به دلیل این است که واردکننده، دارای کارت بازرگانی مرتبط بوده (هر بازرگان دارای کارت می‌باشد که حکم مجوز فعالیت وی را داشته و آن هم برای چند گروه کالا، به عبارت دیگر هر بازرگان مجاز به واردات هر کالایی نیست).

روند اخذ مجوزها و واردات برای وی بسیار ساده تر می‌باشد، چون در بسیاری از موارد می‌تواند از سوابق خریدهای رسمی گذشته خود که به اصطلاح پته می‌نامند استفاده کند.
سایز خرید یک واردکننده بیشتر از یک مصرف کننده است و همچنین روند ترخیص کالا برای یک واردکننده با تجربه بسیار کوتاه تر از یک مصرف کننده می‌باشد.

سوال-در-مورد-زیروکلاینت-ها

با توجه به اینکه خانواده ی زیروکلاینت ها محصولات تخصصی هستند و عموما نسبت به برندها و کمپانی های مطرح در این حوزه بی اطلاع هستند، چگونه یک محصول خوب و با کیفیت را از یک محصول بی‌کیفیت و بدون تیم متعهد به پشتیبانی تشخیص دهیم؟

وقتی در گوگل عبارت GIeTeK را جستجو می‌کنیم، هیچ چیز مرتبطی به‌عنوان نتیجه نشان داده نمی‌شود!

GIeTeK

حال عبارت GIeTeK zero client را جستجو می‌کنیم، بله این‌بار به سایت اصلی تولید کننده میرسیم!!

عبارت GIeTeK zero client

حال وارد سایت تولید کننده می‌شویم.

سایت GIeTeK

بله، ظاهرا همه چیز درست است، اما اجازه دهید از آدرس و اطلاعات تماس تولید کننده هم مطلع شویم:

تولیدکننده زیروکلاینت GIeTeK

بله ظاهرا یک برند انگلیسی است و آدرس و پیش شماره نیز درست می‌باشد، اما اجازه دهید مالک وب سایت را نیز پیدا کنیم، برای این کار نیاز است که از سایت‌هایی که خدمات Who Is ارائه می‌دهند کمک بگیریم، آدرس وب سایت ها یه همان دامنه ها نیز مانند کالاهایی همچون ملک و خودرو و … دارای مالک می‌باشند و خرید و فروش آنها به صورت رسمی صورت می‌گیرد.

خدمات Who Is

نتیجه بسیار جالب است!

سایت Who Is

کل هزینه‌ی ایجاد این برند و راه اندازی سایت برای آن به یک میلیون تومان نمی‌رسد لذا هدف این بوده تا بتواند محصول چینی خود را با قیمت یک محصول انگلیسی و معتبر بفروش برساند، قیمت فروش این برند با برندهای معتبر بازار که در ابتدای این مقاله به آن اشاره شد برابری می‌کند! به عنوان مثال به موارد زیر دقت فرمایید.

انواع برند زیروکلاینت

  • Minicomputer
  • Netcomputer
  • Netcomputing
  • Netcomputer
  • patcomputing
  • PatComputer
  • FL
  • SHAREVDI
    ….

اشاره کرد، که کیفیت پایین سخت افزاری آنها در همان نگاه اول گویای مطالب بسیاری است و هیچ کمپانی رسمی در پشت آنها برای ارائه انواع خدمات وجود ندارد.
به هر حال در جهت انتخابی مطمئن تر برای خرید زیروکلاینت مجموعه رها در لابراتوار خود انواع مختلف این محصول را برای تست و ارزیابی در اختیار عموم قرار داده است.

در ابتدا لازم است کمی در خصوص تولید محصولاتی الکترونیکی و های تک (با تکنولوژی بالا) در ایران توضیحاتی ارائه کنیم،
هیچ‌یک از المان های الکترونیکی (مقاومت، خازن، سلف، پردازنده و ….) در ایران تولید نمی‌شود و صرفا عمل مونتاژ در ایران انجام می‌شود،
که آن هم از نظر اقتصادی برای تولید کننده توجیهی ندارد، لذا اغلب تولید کننده های داخلی (تولیدکننده ها در این حوزه سه مورد بیشتر نیستند) اقدام به مونتاژ فیزیکی می‌کنند.

مهم ترین فاکتور در زیروکلاینت ها

مهم ترین فاکتور در زیروکلاینت ها، تیم فنی متخصص و با تجربه ای است که فریم ور آن را تولید می‌کنند،
اما به طور کل و با توجه به اینکه بخش بزرگی از هزینه ها مربوط به عوارض و گمرک و اخذ مجوزهای گوناگون است.
در حالی که واردات بورد (Board) دستگاه معافیت خوبی در اینگونه هزینه ها دارد، میطلبد که قیمت تولیدات داخل بسیار پایین تر از نمونه های خارجی باشد،
در این صورت ارزش خرید آن ها در مقایسه با انواع برندهای معتبر خارجی بالا می‌رود.

مقاله‌های-زیرو-کلاینت
ZeroClient
لوازم جانبی چگونه روی زیروکلاینت ها نصب می شود؟

نصب لوازم جانبی روی این زیروکلاینت در دو حالت است که در این مقاله به توصیح آنها می پردازیم…

ادامه مطلب

زیروکلاینت-مناسب
چگونه زیروکلاینت مناسب بخریم؟

با انتخاب zeroclient مناسب که شما را محدود به یک پلتفرم خاص نمی کند شروع کنید…

ادامه مطلب

نمونه-ای-از-زیروکلاینت-دست-دوم
آیا خرید زیروکلاینت استوک کار درستی است؟

به طور کلی، انگیزه اصلی خرید کالای دست دوم، به مراتب برای صرفه جویی های اقتصادی است…

ادامه مطلب

تفاوت تین کلاینت و زیروکلاینت
زیروکلاینت و تین کلاینت چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

این دو دستگاه بیشتر برای سرورهای مبتنی بر VDI طراحی‌شده‌اند. اما تفاوتی که بین این دو وجود دارد، که در این مقاله بیان می‌شود…

ادامه مطلب

۵/۵ - (۱۶ امتیاز)