سفری پر رمز و رازِ با سیستم عامل اندروید!

Android-operating-system!

سیستم عامل اندروید از زمان آغاز به کار تا امروز، بارها و بارها از نظر بصری، مفهومی و عملکردی دچار تحول شده است. سیستم عامل تلفن همراه گوگل ممکن است از ابتدا شروع به کار کند، اما آیا آن همیشه در حال پیشرفت بوده است؟
هم اکنون یک گشت و گذار سریع در مورد نکات برجسته نسخه آندروید از بدو تولد سیستم عامل تا به امروز برای شما ارائه داده ایم. حال اگر علاقه مند شدید بدانید نرم افزار اندروید چه مسیری را در این سفر طی کرده است، همراه ما باشید.

هر آنچه می خواهید در دستان شماست!

سیستم عامل برنامه ای است که به عنوان رابط کاربر و سخت افزار کامپیوتر عمل می کند. اجرای انواع برنامه ها را کنترل می کند و مدیریت حافظه، فایل و … را به عهده دارد.
حال این برنامه هر روز در دستگاهی است که در دستان شما قرارگرفته و زندگی را برایتان ساده تر جلوه می دهد نیز وجود دارد. در تلفن های همراه شما به این سیستم عامل، اندورید گفته می شود.
در ادامه مقاله به معرفی انواع مختلفی از سیستم عامل اندروید می پردازیم با ما همراه باشید تا با کهکشانی از اطلاعات آشنا شوید. جالب است که بدانید

نسخه سیستم عامل اندروید 1.0 تا 1.1

سیستم عامل اندروید 1.0 تا 1.1

روزهای ابتدایی در سال 2008 اندروید به صورت رسمی با نسخه 1.0 به بازار عرضه شد.
یک نسخه ای بسیار قدیمی با داشتن اسمی نازیبا، که تنها شامل برنامه های اولیه ای بود. که همگی در سیستم عامل با هم ادغام شده بودند.

نسخه اندروید 1.5

 نسخه اندروید 1.5

در سال 2009 با انتشار نسخه 1.5 برای اولین بارکیک کوچکی با نام اندروید در دسترس عموم قرار گرفت. کاربران با این کیک کوچک می توانستند برای نخستین بار با صفحه کلیدی که روی صفحه تلفن همراه آن ها قرار می گرفت کار کنند.
داشتن یک صفحه کلیدی فیزیکی که همراه کاربران بود تجربه بی نظیری محسوب می شد. یکی از عناصر دیگر متمایز این دستگاه دکمه ای بود که برای ضبط فیلم از آن استفاده می شد.

نسخه اندروید 1.6

نسخه اندروید 1.6

در پاییز 2009 نسخه سیستم عامل اندروید 1.6 دونات امکان تغییر دادن صفحه نمایش و وضوح آن را برای کاربران فراهم می‌کرد.
هم چنین پشتیبانی از شبکه های CDMA همانند Verizon را در حالی اضافه کرد که عامل بسیار مهمی در انفجار سیستم عامل اندورید تلقی می‌شد.

نسخه های اندروید 2.1 Eclair

نسخه اندروید 2.1 Eclair

تنها شش هفته پس از ظهور دونات نسخه 1/2 Eclair ظهور کرد. تحول آور ترین عنصر انتشار این نسخه اضافه کردن پلتفرم تبدیل گفتار به متن بود. هم چنین اطلاعات مربوط به ترافیک نیز در این نسخه قابل مشاهده بود.

نسخه اندروید 2.2 Froyo

نسخه اندروید 2.2 Froyo

چهار ماه بعد از نسخه 1/2، نسخه Froyo 2/2، با بهبود دادن برخی ابزارها وارد بازار شد. در صفحه اصلی با ضربه زدن روی نماد هدفون کاربران می توانستند یادداشت ها را لمس کنند.
هم چنین دسترسی به اینترنت بدون هیچ گونه اختلالی یکی دیگر از مزیت های اندورید به شمار می رفت.

نسخه اندروید 2.3

نسخه اندروید 2.3

نخستین هویت بصری اندروید با انتشار نسخه Gingerbread در سال 2010 شروع به کار کرد. جالب است بدانید همواره رنگ سبز روشن به یک بخش جدایی ناپذیر نسخه سیستم عامل اندروید مبدل شده است.
زمانی که اندورید آرام آرام به سمت طراحی های متمایز خود پیش می رفت رنگ سیاه و سفید به سراسر UI (رابط کاربری)نفوذ کرد.

اندروید 3.0 تا 3.2

نسخه اندروید 2.3

سال 2011 به این جهت جزو شگفت انگیزترین سال های اندروید محسوب می شود که با همراهی و رونمایی از Motorola XOOM تنها تبلیت جهان به شمار می رفت.
طراح تازه وارد Matias Duar از یک نمونه گرافیکی فضایی مانند که رنگ علامت تجاری اندروید در آن به رنگ آبی است استفاده می کنند. این طراح به استفاده از صفحه نمایش تبلت تاکید زیادی داشت.
هرچند رابط کاربری مخصوص تبلیت مدت زیادی دوام نیاورد، اما بسیاری از ایده های این طراح زمینه ای که امروز در اندروید می بینیم را فراهم کرده است.
ناگفته نماند که برای اولین بار دکمه های اسکرول روی صفحه جهت پیمایش اندورید توسط کاربران استفاده می شود.

نسخه اندروید 4.0

نسخه اندروید 4.0

با ورود رسمی تبلت به دوران طراحی مدرن Honeycomb به عنوان پُلی قدیمی به جدید نسخه اندروید با نام Ice Cream Sandwich را در سال 2011 منتشر کرد.
در واقع ورود این نسخه با اصلاحات نسخه قبلی منتشر شده است.
هم چنین در این نسخه اندروید 4.0، استفاده از تاچ و بستن برنامه ها که روشی برای دور زدن سیستم عامل قلمداد می شد بسیار مورد استفاده کاربران قرار می گرفت.

نسخه های اندروید 4.1 تا 4.3

نسخه اندروید 4.0

نسخه های سیستم عامل اندروید 1/4 تا 3/4 در سه نسخه تاثیر گذار منتشر شدند. در سال 2012 Jelly Bean در پیشرفت چشمگیر آن ها نقش بسزایی داشت.
نسخه های منتشر شده در این سیستم عامل ها یک فضای جذاب برای کاربران عادی ایجاد کرده بود. هم چنین وجود موتور جستجو گر گوگل به همراه جستجوی صوتی با تمرکز برای رسیدن به بهترین جواب برای کاربران دراین نسخه ها موجود است.
دسترسی به تنظیمات سریع روی صفحه، سیستم را به شدت اعتیاد آرو بار آورده بود.

نسخه اندروید 4.4

نسخه های اندروید 4.1 تا 4.3

سرانجام اواخر سال 2013 سیاه پوستان Kitkat پایان دوره تاریک سیستم عامل اندروید را رقم زدند. زمینه های روشن تر حالتی برجسته و کاربر پسند بودن بیشتری به سیستم عامل دادند.
در واقع وجود یک نوار وضعیت شفاف و آیکون های سفید به اندروید ظاهری مدرن تری به صفحه نمایش داده بود.
در نسخه اندروید 4/4 فعال سازی هنس فری در صفحه شما قبل از اینکه روشن شود و یا از قبل در صفحه اصلی خود باشید انجام می شود.

نسخه های آندروید 5.0 و 5.1

 نسخه های آندروید 5.0 و 5.1

در پاییز 2014 گوگل اساسا نسخه Android Lollipopرا مجددا وارد بازار کرد. Material Design استاندارد طراحی امروزی را به نحوی اجرا کرد که هم اکنون به عنوان ظاهر کاملا جدیدی در سراسر اندروید و هم گوگل به وجود آمده است.
طرحی که ظاهر اعلان ها را که اکنون برای دسترسی سریع درقفل صفحه نمایش داده می شود را استفاده می کند. کنترل صدای هنس فری نیز جزو ویژگی های جدید به شمار می رود.
البته پشتیانی از چندین کاربر در تلفن و الویت دادن به آن ها یک سری اشکالات درد ساز نیز به همراه دارد که در نسخه بعدی 5.1 همچنان برطرف نشده است.

نسخه اندروید 6.0

نسخه اندروید 6.0

در سال 2015 نسخه Marshmallow یک نسخه سیستم عامل اندروید نسبتا جزئی بود. بیشترین عنصر جلب توجه کننده مارشمالو ابزار جستجو در صفحه بود که دارای پتانسیل های بی شماری بود.

نسخه های اندورید 7.0 و 1.7

نسخه های اندورید 7.0 و 1/7

در نسخه های 2016 گوگل صفحه نمایش بومی را با نام Nougat Android فراهم کرد. این نرم افزار سازماندهی اعلان ها و ویژگی هایی از قبیل کلید ترکیبی ALT+TAP که برای جابجایی بین برنامه ها استفاده می شود را دارد.
بدون شک مهم ترین عامل پیشرفت این نسخه سیستم عامل راه اندازی Google Assistsant می باشد.

نسخه اندروید 8.0 و 8.1

نسخه اندروید 8.0 و 8.1

نکته جالب توجه این پلتفرم گزینه به عقب انداختن اعلان ها و کانال های اطلاع رسانی است. که کنترل و مدیریت خوبی در نحوه برنامه ها برای هشدار دادن به شما ارائه می دادند.
هم چنین در سال 2017 بهبود تجربه استفاده ازChrome را برای کاربران به ارمغان می آورد. این در حالی بود که سازندگان دستگاه همواره در تلاش بودند بروز رسانی نرم افزار ها برای کاربران را راحت تر کنند.

نسخه اندروید 9

نسخه اندروید 9

در آگوست سال 2018 نسخه اندورید 9 معروف به پای وارد بازار شد. در این سیستم با ورود دکمه های چند منظوره Home و دکمه کوچک Back در صورت لزوم استفاده از آن
با تقبل کردن هزینه های زیادی در اختیار کابران قرار گرفت. البته ویژگی های قابل توجه دیگری از جمله کنترل سلامتی دیجیتال و گزینه های هوشمند مدیریت روشنایی صفحه نیز در این نسخه وجود داشت.
هم چنین وجود انواع حریم خصوصی و امنیتی، Battery Sarver نیز در کنار مدیریت WIFI یک استقبال خوب برای چنین نسخه ای فراهم کرد است.

نسخه اندروید 10

نسخه-اندروید-10

در ستامپر سال 2019 گوگل نسخه سیستم عامل اندروید 10 منتشر کرد. این نسخه به راحتی در میان عموم شناخته شده است. و تنظیمات جدیدی را جهت بروز رسانی های داغ ارائه می کند.
از جمله پیشرفت های مهم و بی سر و صدا که به شما امکان، کنترل دقیق دسترسی به اینترنت را نیز فراهم می کند.
هم چنین دارا بودن یک سیستم توسعه یافته برای محافظت از شناسه های منحصر به فرد دستگاه نیز از دیگر مزیت های این نرم افزار به شمار می رفت.

نسخه اندروید 11

نسخه اندروید 11

نسخه سیستم عامل اندروید 11 در ابتدای سال 2010 راه اندازی شد. مهم ترین تغییرات این نسخه حول محور حریم خصوصی می چرخید.
این بروز رسانی که بر اساس مجوزهای گسترده ای که در َAndroid 10 معرفی شده است.
امکان اعطای مجوزهای خاص به کاربران همانند دسترسی به دوربین و میکروفون را نیز فراهم کرده است.
هم چنین برنامه هایی که برای چندین ماه باز نشده و مجوزهایشان لغو می شود. نیز جزو ویژگی های نسخه اندروید 11 به شمار می رود.

راز موفقیت این است: هدف را بی وقفه دنبال کنید. آنا پاولوفا

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *