گزارشی از نتایج چهارمین کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات

چهارمین کنفرانس ظرفیت

چهارمین کنفرانس ظرفیت شبکه ملی با محوریت «محصولات و راه‌حل‌های ذخیره سازی و پردازشی داده و اطلاعات» در دو روز برگزار شد. این مراسم همزمان با روز جهانی ارتباطات از 27 اردیبهشت ماه در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز شد و در 28 اردیبهشت پایان یافت.

حاضران در چهارمین کنفرانس ظرفیت

شرکت‌های حاضر در این دوره از کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات، توانمندی‌های خود را در حضور مدیران ارشد و فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به نمایش گذاشتند. شرکت رهاکو نیز افتخار حضور در چهارمین کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات و توسعه پایدار زیرساخت‌ها را داشت. و توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشت.

از افرادی که در این مراسم حضور داشتند می‌توان به دکتر محمد خوانساری(معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران)، مهندس مسعود شنتیایی(عضو هیات مدیره فدراسیون فاوا)، دکتر سیدابوالحسن فیروزآبادی( دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی)، مهندس علی اصغر انصاری(معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات)، مهندس فرامرز رستگار(دبیر و عضو هیات مدیره سندیکای مخابرات)، دکتر داوود ادیب(رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران)، مهندس سید حسن هاشمی(رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور) اشاره کرد.

آنچه در روز پایانی کنفرانس ظرفیت گذشت

محوریت اصلی مراسم امسال بومی‌سازی محصولاتی مانند: سرورها، سوئیچ و روتر شبکه، ذخیره سازها، مراکز داده، فایروال و مدیریت امنیت اطلاعات بود. همچنین، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات در بخشی از مراسم روز چهارشنبه پنل تخصصی برگزار کرد.

در حاشیه برگزاری چهارمین کنفرانس ظرفیت، تفاهم‌نامه‌ای میان معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ارتباطات، سازمان فناوری اطلاعات ایران و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور نوشته شد. موضوع اصلی این تفاهم‌نامه سه جانبه «همکاری در راستای ساماندهی مراکز داده عمومی، مراکز داده اختصاصی، شبکه‌های توزیع محتوا و ارائه دهندگان خدمات ابری در شبکه ملی اطلاعات» بوده‌ است. طبق این تفاهم‌نامه، اجرای ده پروژه پژوهشی طرح زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات به مدت یک سال به پژوهشگاه ICT واگذار شد.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی در کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات در سخنرانی خود به این نکته اشاره کرد که حوزه‌هایی مانند آی‌سی‌تی به قوانین و مقررات تعیین شده از سوی دولت نیازی ندارند و این استراتژی باید تغییر کند. وی در ادامه گفت که نیازهایی در حوزه های شبکه، خدمات ابری، پردازش و دیتاسنترها احساس می‌شود. رئیس فضای مجازی در بخشی از سخنرانی به وضعیت خدمات ابری در کشور اشاره کرد. و گفت که باید میان تمام فعالان حوزه فناوری برای ایجاد خدمات ابری تلاش و همکاری صورت پذیرد.

موارد مهمی در دستور کار قرار گرفت که برخی از آن ها را در ادامه می بینید:

  • تجدید نظر در دستورالعمل تعیین عمق ساخت داخل در برای تولیدات بخش فاوا
  • ارائه تجهیرات IT ساخت داخل در بازار برای مشتریان غیر دولتی
  • کنترل ثبت سفارشات برای خرید خارجی
  • تعیین شاخص‌های اندازه گیری و گزارش‌دهی جهت رشد بومی سازی براساس سند شبکه ملی اطلاعات.
  • ارائه بستری برای معرفی توانمندی‌های شرکت‌های زنجیره تامین داخلی

در پایان این مراسم شرکت‌های حاضر در چهارمین کنفرانس ظرفیت از فرامرز رستگار، دبیر کنفرانس برای حمایت‌ از حضور شرکت‌های فناوری در این دوره قدردانی کردند.

5/5 - (8 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *