ساخت تقویم در Google Calendar؛ نحوه کار تقویم گوگل چگونه است؟

ساخت تقویم در Google Calendar

ساخت تقویم در Google Calendar یکی از بهترین روش‌ها برای زمان بندی و برنامه ریزی فعالیت‌های روزانه و مدیریت اهداف کوتاه مدت است. از این ابزار برای نوبت دهی سالن‌های کنفرانس و مجموعه‌های ورزشی به صورت آنلاین استفاده می‌شود. بسیاری از مجموعه‌ها و سازمان‌های بزرگ مانند دانشگاه‌ها زمان بندی خدمات خود را از طریق این برنامه ارائه می‌کنند تا از مراجعه حضوری یا مکالمات تلفنی غیر ضروری جلوگیری شود.
کلندر گوگل هم مانند دستیار صوتی گوگل و گوگل ترنسلیت یک سرویس رایگان و در عین حال قدرتمند است که می‌توانید از آن برای سازماندهی برنامه‌های خود و هماهنگ کردن رویدادها با دیگران استفاده کنید. این ابزار ویژگی های مفیدی مانند به اشتراک گذاری تقویم با دیگران و تغییر محتوای در حال نمایش را ارائه می‌دهد. با ورود به حساب گوگل خود می‌توانید از هر کامپیوتر یا تلفن همراهی به کلندر دسترسی داشته باشید.

مراحل ساخت تقویم در Google Calendar

در ابتدا باید بدانید که برای استفاده از تقویم گوگل باید حساب گوگل داشته باشید. اگر قبلا در گوگل حساب ساخته و در جیمیل یا یوتیوب لاگین کرده‌اید کافی است فقط روی Google Calendar کلیک کنید. اگر هم حساب کاربری ندارید باید مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا به صفحه‌ اول کلندر بروید. در صفحه لاگین Google Account روی More options و سپس create account کلیک کنید. تمام اطلاعات مورد نیاز را در فرم تقاضا پر و در ادامه روی next step کلیک کنید. گوگل ممکن است از شما بخواهد با استفاده از دستگاه تلفن همراه حساب خود را تایید کنید. این کار را انجام دهید تا به صفحه خوش آمدگویی منتقل شوید. حالا شما حساب گوگل دارید و می‌توانید از تمام خدمات آن از جمله تقویم گوگل بهره‌مند شوید. زمانی که به اکانت خود متصل شدید برنامه آماده استفاده خواهد بود. تقویم  تاریخ روز را به شما نمایش داده و اجازه می‌دهد که جلسه‌ها و قرارهای خود را تنظیم کنید.

ساخت گوگل کلندر

دلایل استفاده از گوگل کلندر

گوگل یک طراحی جذاب و کاربردی برای این تقویم ارائه داده است که هم زمان بر روی چندین دسکتاپ می‌توان از آن استفاده کرد. دلیل جذاب دیگر برای ساخت تقویم در Google Calendar امکان شمسی کردن تقویم گوگل است که اخیرا به این سرویس اضافه شده است. در نهایت گوگل کلندر برای برنامه ریزی هر چه بهتر با سایر سرویس‌های گوگل ارتباط برقرار می‌کند تا کارهای شما را ساده‌ کند.

نحوه کارکردن با تنظمیات تقویم گوگل

تنظیمات گوکل کلندر تحت وب با تنظیمات این برنامه روی گوشی تفاوت دارد که در این بخش هر کدام را به صورت جداگانه شرح می‌دهیم.

تنظیمات گوگل کلندر در سایت:

پس از وارد شدن به اکانت خود در سایت روی علامت چرخنده در سمت راست بالای صفحه کلیک کرده و گزینه Settings را بزنید تا به بخش تنظیمات منتقل شوید.

بخش Language and region

هنگام ساخت تقویم در Google Calendar، در بخش زبان و منطقه جغرافیایی می‌توانید کشور محل سکونت و زبان برنامه را مشخص کنید. خوشبختانه امکان انتخاب زبان فارسی وجود دارد و می‌توانید کشور ایران را انتخاب کنید. گزینه اول این بخش برای انتخاب زبان و گزینه دوم برای انتخاب کشور است. در گزینه سوم و چهارم نیز به ترتیب می‌توانید فرمت تاریخ و زمان را طبق نیاز و سلیقه خود تنظیم کنید.

Time zone

در این بخش گوگل کلندر می‌توانید منطقه زمانی اول و دوم خود را مشخص کنید. البته برای تنظیم منطقه زمانی دوم باید ابتدا گزینه Display secondary time zone را فعال کنید. این منطقه زمانی دوم برای افراد دورکار کاربرد بسیاری دارد و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا ساعت کشور دیگری که برای آن کار می‌کنند را نیز اضافه کنند و بهتر در جریان زمان ملاقات‌ها و جلسه‌های آنلاین باشند.

World clock

در این بخش از ساخت تقویم در Google Calendar می‌توانید ساعت کشورهایی که می‌خواهید را به تقویم اضافه کنید تا از آن‌ها اطلاع داشته باشید. برای استفاده از این قابلیت باید Show world clock را روشن کرده و سپس از طریق گزینه Add time zone لوکیشن‌های جدید را اضافه کنید.

Event settings

تنظیمات جلسات و ملاقات‌ها در این قسمت وجود دارد و می‌توانید مدت زمان پیش فرض جلسه‌ها را کم و زیاد کنید.

Notification settings

این بخش مربوط به دریافت اعلان‌هاست. شما می‌توانید مشخص کنید که لپ تاپ هنگام دریافت اعلان از تقویم گوگل صدا ایجاد کند یا به صورت یک اعلان بی صدا به شما اطلاع بدهد.

View options

پس از ساخت تقویم در Google Calendar می‌توانید تنظیمات مختلف برای شخصی سازی بیشتر را تغییر دهید. به عنوان مثال می‌توانید شروع هفته را تغییر دهید و یا نحوه نمایش تعداد روزهای تقویم در هفته را عوض کنید. از طریق همین بخش و گزینه Alternative calendar می‌توانید تقویم شمسی را به تقویم اضافه کنید تا تاریخ شمسی نیز به شما نمایش داده شود و سریع‌تر بتوانید روز مورد نظر خود را انتخاب کنید. دسترسی به تقویم گوگل فارسی یا گوگل کلندر شمسی تنها از این طریق امکانپذیر است و موارد دیگر احتمالا اپلیکیشن‌های جایگزین غیر گوگل را به شما معرفی می‌کنند.

ساخت تقویم گوگل

تنظمیات تقویم گوگل در تلفن همراه:

پس از ساخت تقویم در Google Calendar وارد برنامه شوید و سپس به روی سه خط بالای سمت چپ صفحه کلیک کنید. حال تا انتها به سمت پایین اسکرول کنید تا به گزینه Settings برسید. در بخش تنظیمات وارد بخش General شوید.

گزینه اول که Start of the week نام دارد برای این است که شما بتوانید شروع هفته را مشخص کنید. مثلا می‌توانید این گزینه را از یکشنبه به شنبه یا دوشنبه تغییر دهید.

در بخش Alternative calendar می‌توانید تقویم شمسی را به تقویم گوگل اضافه کنید تا به غیر از نمایش تاریخ میلادی، تاریخ شمسی نیز به شما نمایش داده شود و از این طریق سریع‌تر بتوانید روز مورد نظر خود را انتخاب کنید.

گزینه بعدی Show week number است که روشن کردن آن باعث می‌شود شماره هفته نمایش داده شود. اگر گزینه Show Declined events روشن باشد ملاقات‌ها و جلسه‌های لغو شده و رد شده نیز به شما نمایش داده می‌شود.

با گزینه Default event duration می‌توانید طول مدت جلسات را به صورت پیش فرض تغییر دهید. گزینه Add video conferencing برای تنظیم جلسات استفاده می‌شود. بخش Theme نیز برای تم برنامه است و بخش‌های دیگر مربوط به دریافت نوتیفیکیشن از برنامه تقویم گوگل هستند.

نتیجه گیری

شرکت گوگل سرویس‌های زیادی در اختیار کاربران قرار داده است که یکی از آن‌ها گوگل کلندر است. ساخت تقویم در Google Calendar از طریق نرم افزار تحت وب تقویم گوگل و همچنین نرم افزار موبایل انجام می‌شود. همچنین، اعلان‌های تقویم گوگل، تمام رویدادها را به ما اطلاع رسانی می‌کنند. از امکانات دیگر تقویم گوگل می‌توان به اشتراک گذاری تقویم با دیگران، تنظیم وقت قرار، دعوت دیگران به رویداد و… اشاره کرد. پس می‌توان گفت با استفاده از گوگل کلندر می‌توانیم روزهای هفته را به آسانی مدیریت کنیم.

دانلود PDF مقاله ساخت تقویم در Google Calendar

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *