سرویس مجازی سازی WOIP

WOIPسرویس مجازی سازی

روش مجازی سازی WOIP چیست؟
(WOIP (Windows over IP که نام دیگر آن desktop over Ethernet است. یکی از ساده ترین و کم هزینه ترین روش های مجازی سازی است.
همانطور که از نام آن مشخص است این فناوری ارتباطی مطابق با محصولات Microsoft و نرم افزارهای آن طراحی شده است.
در ادامه می توانید جهت آشنایی با کاربرد فناوری در آموزش به لینک آبی مراجعه کنید.

این فناوری از پروتکل های ارتباطی زیر استفاده می‌کند:

  1. Remote FX
  2. Remote desktop protocol) RDP)

مجازی سازی چیست؟

مجازی سازی دسکتاپ یک فناوری نرم افزاری است. که محیط دسک تاپ و نرم افزارهای کاربردی مرتبط را از دستگاه فیزیکی که برای دستیابی به آن استفاده می شود،
جدا می کند و روی یک سرور مجازی ذخیره میکند و روی آن سرور نگهداری می‌شود.
در این روش، تمام مؤلفه های دسک تاپ مجازی سازی شده اند که امکان ارائه یک دسکتاپ بسیار انعطاف پذیر و بسیار ایمن تر را فراهم می کند.
برای استفاده از فناوری WOIP نیازی به داشتن سرورهای خاص و حرفه‌ای نیست.

توضیحی در مورد پروتکل‌های مجازی سازی ویندوز

برای روشن شدن ، RemoteFX محصول ۲۰۰۸ است و مستقل از مایکروسافت نیست.
در عوض، مجموعه ای از فناوری های RDP و برجسته ترین مجازی سازی گرافیکی و استفاده از کدهای پیشرفته را که به Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 اضافه کرده است را توصیف می‌کند.
این فناوری ها مبتنی بر IP است و مایکروسافت از زمانی که دستیابی به Calista Technologies را به دست آورد. و به پیشرفت خود در زمینه مجازی سازی ادامه داد.
بنابراین از Microsoft RemoteFX به عنوان چاشنی اصلی در Remote Desktop Services استفاده میکنند.
کاربران می توانند هنگام اتصال به دسکتاپ و برنامه های کاربردی مجازی جلسه ی خود را از طریق اینترنت مدیریت کنند و از آن لذت ببرند.

با استفاده از Microsoft RemoteFX، کاربران قادر خواهند بود از راه دور در یک محیط دسکتاپ ویندوز کار کنند. فیلم تماشا کنند و برنامه های سه بعدی را اجرا کنند.
همه این کاربردها مبتنی بر عملکرد اینترنت مانند اتصال به شبکه LAN یا wifi است.
دسک تاپ های آن‌ها در واقع در مرکز داده به عنوان بخشی از زیرساخت های دسک تاپ مجازی یا یک محیط مجازی سازی جلسه (که قبلا به عنوان خدمات ترمینال شناخته می شدند) میزبان هستند.
با RemoteFX، این کاربران قادر خواهند بود. از طریق یک ارتباط استاندارد طیف وسیعی از کاربران اعم از استفاده کنندگان کامپیترهای ساده ویا حرفه ای به فضای کاری خود دسترسی پیدا کنند.
در این فناوری نیازی به نرم افزارهای جانبی و تنظیمات پیچیده و تخصصی نیست بلکه فقط با نرم افزارهای تحت ویندوز قابل راه اندازی و استفاده است.

مایکروسافت در این باره نقل می‌کند:

RemoteFX به ‌عنوان قابلیت ویندوز برای پشتیبانی از تقاضای رو به رشد محیط‌های رومیزی متمرکز چند کاربرِ و غنی از رسانه طراحی‌شده است.
ویندوز ۷ به‌عنوان یک سیستم‌عامل از این قابلیت مجازی‌سازی تحت Hyper-V پشتیبانی خواهد کرد.

این فناوری برای برطرف کردن نیازهای سازمان‌های کوچک تا متوسط (small to medium business-smb) بدون نیاز به هزینه‌های سرسام‌آور و تجهیزات خاصی است.
پس به‌طورکلی این روش برای کاهش هزینه‌های سازمانی بسیار مؤثر است و توصیه می‌شود.

مزایای WOIP

یکی از مهم‌ترین مزایای این فناوری این است که نیازی به زیرساخت خاصی ندارد. درواقع به‌ بیان ‌دیگر می‌توان گفت که برای استفاده از فناوری ویپ نیازی به داشتن سرورهای خاص و حرفه‌ای نیست.
و تنها از یک کامپیوتر رومیزی کوچک و ساده و نه‌ چندان حرفه‌ای می‌توان از این فناوری بهره‌مند شد.

دیگر مزایای مهم آن این است که برای استفاده از woip نیاز به هیچ پیش‌زمینه‌ی خاصی در هیچ نرم‌افزار و سخت‌افزار نیست. و می‌توانید به‌راحتی آن را پیاده‌سازی و اجرا نمود.
دیگر مزیت مهم و کاربردی این روش انعطاف‌پذیری آن است.
که این روش به شما اجازه می‌دهد که از مجازی سازهای مختلف دیگری مثل: VMware vSphere ،Hyper-V ،XenServer ،KVM و… استفاده کرده
و به‌وسیله‌ی آن‌ها سخت‌افزارهای موجود را مدیریت کنید. و فارغ از هر نوع راهکار مجازی‌سازی آن را در یک بستر مجازی‌سازی پیاده‌سازی نمایید.

معایب WOIP

از معایب این روش می‌توان به پایین بودن کیفیت در امور گرافیکی خصوصاً نرم‌افزارهای سنگین سه‌بعدی سازی اشاره نمود.
همچنین عدم سازگاری با VPN که البته با استفاده از proxy ها این مشکل تا حدود زیادی برطرف شده است.

همین‌طور عدم سازگاری با برخی از نرم‌افزارهای قدیمی و غیراستاندارد یا تولید داخل مشکل دیگر این راهکار است.
عیب دیگر این روش عدم مدیریت دقیق برخی از منابع سخت‌افزاری اختصاص داده‌شده به هر کاربر است. که با استفاده از راهکارهای مجازی‌سازی سرور قابل‌حل می‌باشد.
به ‌طورکلی می‌توان WOIP را کم‌هزینه‌ترین و راحت‌ترین و به‌صرفه‌ترین راهکار مجازی‌سازی دسکتاپ دانست که امکانات مناسبی را در اختیار ما می‌گذارد.

دانلود pdf سرویس مجازی سازی WOIP

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *