5 تا از معایب تین کلاینت که برای استفاده بهینه از آن باید بدانید.

زمانی که تصمیم می‌گیرید یک تین کلاینت تهیه کنید بسیار مهم است که تمام جوانب آن، حتی معایب تین کلاینت را نیز مد نظر داشته باشید. چرا که منطقی است بدانید معایب تین کلاینت با کارکرد مورد انتظارتان همسو است یا غیر همسو. در این مقاله 5 چالش عمده هنگام استفاده از تین کلاینت را توضیح داده‌ایم. دنبال کردن این مطلب به شفاف شدن ذهنیت شما کمک خواهد کرد.

معایب تین کلاینت چیست؟

معایب اصلی تین کلاینت‌ها محدودیت‌های گرافیکی آن است.

به طور کلی معایب آن عبارتند از:

  • محدودیت در ساپورت کردن رم.
  • کارت گرافیک بر روی آن نصب نمی‌شود و تنها داشتن گرافیک آنبورد برای آن مقدور است.
  • بیش از دو خروجی تصویر ندارد.
  • نبود pci slot.

درکنار مزیت فنلس بودن داغ شدن آن می‌تواند یک عیب محسوب شود. بیایید در ادامه این مقاله با جزئیات بیشتری به معایب تین کلاینت ها نگاهی بیندازیم.

بزرگترین معایب تین کلاینت

  1. محدودیت در داشتن کارت گرافیک

از بزرگترین معایب تین کلاینت ها نداشتن کارت گرافیک است. از آنجا که هر کاری تین کلاینت انجام می‌دهد کاملا شبیه به یک کامپیوتر شخصی است، عدم توانایی در اجرای نرم افزارهایی که نیاز به گرافیک دارند کار را دشوار می‌کند. البته این دستگاه‌ها می‌توانند به صورت آنبورد از مزایای گرافیک بهره‌مند شوند.

بنابراین تین کلاینت برای انجام کارهای اداری کاربردی است. همچنین می‌توانید با اتصال یک تین کلاینت به شبکه، دسترسی به ساختار مد نظر خود را مقدور سازید. به این نکته نیز توجه داشته باشید که وابستگی به شبکه نیز خود محدودیتی به همراه دارد که توانایی کار آفلاین را نخواهید داشت. همچنین سرعت پاسخگویی نیز کندتر خواهد بود چرا که داده‌ها در شبکه یک سفر سریع به سمت سرور و سپس بازگشت از آن خواهند داشت.

  1. محدودیت ساپورت کردن رم یکی از معایب تین کلاینت

یکی دیگر از معایب آن، عدم توانایی داشتن بیش از دو storage است. چنین چیزی احتمالا در تامین حافظه مورد نیاز شما نگران کننده به نظر برسد. اما در مصارفی که برای این دستگاه‌ها تعریف شده است، معمولا افراد مشکل خاصی در این راستا تجربه نکرده‌اند.
نباید این نکته را نادیده گرفت که با وجود محدودیت‌هایی که در تین کلاینت‌ها دیده می‌شود، آن‌ها دارای ارزش افزوده‌ای برای سازمان‌ها هستند و می‌توانند انتخاب بهتری نسبت به کیس کامپیوتر باشند.

  1. نبود pci slot

در کیس کامپیوتر و رایانه‌های شخصی درگاه‌هایی به نام pci slot وجود دارد که مخصوص قرار دادن کارت‌های شبکه، گرافیک، USB و… است. چنین چیزی در تین کلاینت‌ها وجود ندارد. درواقع از معایب تین کلاینت این است که این دستگاه ها علاوه بر همان مواردی که برای‌شان تعریف شده است، درگاه کارت مضاعفی ندارند. چنین چیزی باعث می‌شود که شما تنها اجازه استفاده از به طور مثال USB را به همان میزانی که در خود دستگاه از قبل وجود دارد داشته باشید. البته باید توجه داشت که برای رفع این مورد نیز مسیرهای میانبر زیادی وجود دارد که نگرانی‌ها را برطرف خواهد کرد.

کیس کامپیوتر و رایانه‌های شخصی

نکته: در صورت اتصال تین کلاینت به شبکه

به طور کلی کسب‌وکاری که در سراسر سازمان خود به شبکه متکی است، احتمالا گاهی با مشکلاتی رو به رو خواهد شد. هرچند که قابل ذکر است، نبود چنین سیستمی از مشکلات کار نخواهد کاست و نداشتن تین کلاینت نیز خود معایبی دارد که در مقاله های پیشین به آن پرداخته ایم. و اگر درباره مزایای تین کلاینت بخوانید، متوجه خواهید شد که داشتن آن بسیار سودمند و به صرفه‌تر است. بنابراین ذکر معایب آن فقط جهت روشن شدن و شفاف شدن ذهنیت شما مخاطب عزیز است تا به تمامی موارد مهم در این امر مسلط شوید.

این واقعیت وجود دارد که شبکه‌ها ذاتا بسیار کندتر از معمولی‌ترین سخت‌افزارهای لوکال هستند، و هر چه شبکه بزرگ‌تر باشد، این نابرابری بزرگ‌تر می‌شود. در واقع با اتصال تین کلاینت به شبکه کاربری آن درست مانند زیروکلاینت خواهد بود و از مزایا و معایب زیرو کلاینت بهره خواهد برد.

مانند هر دستگاهی، تین کلاینت ها نیز می‌توانند به چند طریق به شبکه متصل شوند. مانند اتصال با کابل اترنت یا اتصال Wi-Fi یا اتصال LTE (4G)، 5G در تین کلاینت‌های پیشرفته‌تر.

اگر هر یک از این‌ها خراب شوند، تین کلاینت قادر به اتصال به شبکه نخواهد بود. مگر اینکه بتواند اتصال نوع دیگری را اتخاذ کند. بنابراین، اگر اتصال اترنت از کار بیفتد، اما Wi-Fi هنوز در دسترس باشد، همچنان یک گزینه دیگر برای اتصال به شبکه و داشتن اینترنت وجود خواهد داشت.

نتیجه‌گیری

از جمله معایب تین کلاینت که بسیار جزئی‌تر بودند، نبود بیش از دو خروجی تصویر و بسیار داغ شدن آن بود. اما جالب است که بدانید اگرچه داغ شدن این دستگاه‌ها اذیت کننده است، اما با این حال چون داغ شدن آن به دلیل فنلس بودن‌شان است نگران کننده نیست. این دستگاه‌های کوچک کاربردی از گذشته تاکنون پیشرفت چشمگیری داشته‌اند و قطعا محدودیت‌های آن نیز در نسل‌های بعدی این دستگاه‌ها اصلاح خواهد شد. و با پیشرفت روزافزون، تحول عظیمی در دنیای تکنولوژی ایجاد خواهند کرد.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *