نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی در شبکه‌های بزرگ و کوچک

نصب و راه اندازی سرویس_های مایکروسافتی

مایکروسافت بزرگ‌ترین و موفق‌ترین ارائه دهنده سیستم عامل و برنامه‌های کامپیوتری در جهان است که دفتر مرکزی آن در واشنگتن قرار دارد. محصولات اساسی این کمپانی شامل سیستم عامل‌ها، مجموعه آفیس، ورک استیشن و سرور است. مایکروسافت سیستم عامل توسعه می‌دهد و نرم افزار و سخت افزار کامپیوتری تولید می‌کند. همچنین، نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی استفاده از برنامه‌ها را آسان می‌کند و این شرکت در حال حاضر مالک دستگاه‌ها و سرویس‌های: LinkedIn، Github و Skype است.

کلمه “مایکروسافت” در سال 1975 توسط بیل گیتس و پل آلن از ادغام “میکرو کامپیوتر” و “نرم افزار” ابداع شد. آن‌ها سیستم عاملی تولید می‌کنند که با رایانه‌های IBM سازگار است. اولین نرم افزار توسعه یافته توسط مایکروسافت که مورد استقبال گسترده قرار گرفت اکسل و اولین سخت افزار آن ماوس 10 بود. یکی دیگر از ساخته‌های قابل توجه مایکروسافت ساعت هوشمندی بود که در سال 1994 ساخته شد. مایکروسافت انواع مختلفی از کالاها را در زمینه‌های دیگر نیز تولید کرده است؛ از سیستم عامل یونیکس گرفته تا تولید ماوس، واقعیت مجازی، شبکه‌‎های کامپیوتری، خدمات اینترنتی و توسعه تلفن‌های هوشمند. جالب است بدانید که مایکروسافت در حال حاضر 1 تریلیون دلار ارزش دارد.

تاریخچه راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی

سیستم عامل‌های مایکروسافت

به عنوان یک شرکت تازه تاسیس، اولین محصول سیستم عامل مایکروسافت که به صورت عمومی منتشر شد، نسخه‌ای از یونیکس به نام Xenix بود که در سال 1980 منتشر شد. اولین سیستم عامل بسیار موفق مایکروسافت  MS-DOS (سیستم عامل مایکروسافت دیسک) بود که در سال 1981 برای IBM نوشته شد.ماوس مایکروسافت هم در 2 می 1983 عرضه شد.

مایکروسافت ویندوز

یکی از دستاوردهای بزرگ مایکروسافت در سال 1983 عرضه شد. سیستم عامل مایکروسافت ویندوز دارای رابط کاربری گرافیکی جدید و محیط چندوظیفه‌ای برای رایانه‌های IBM بود. لازم به ذکر است که این سرویس یکی از ابزارهای پرکاربرد در فرایند راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی است.

مایکروسافت آفیس

در سال 1989 مایکروسافت آفیس منتشر شد. این بسته نرم افزاری که همانطور که از نامش مشخص است، از مجموعه‌ای از برنامه‌ها برای استفاده در سازمان تشکیل شده است. این سرویس هنوز هم امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد و شامل یک پردازشگر کلمه و نرم افزار ارائه کسب و کار و موارد دیگر می‌باشد.

مایکروسافت تا حد امکان در شرکت‌های کوچک و متوسط یا شرکت‌هایی که بودجه لازم را ندارند و در عین حال به راهکارهای سطح بالاتر فناوری اطلاعات نیاز ندارند، موفق بوده است. بدون شک بزرگ‌ترین موفقیت آفیس در انعطاف پذیری آن است. این سرویس علاوه بر اینکه برای انجام کارهای پیچیده مانند حسابداری و سایر مصارف تجاری در سازمان‌ها استفاده می‌شود، در مدارس و دانشگاه‌ها نیز برای دانش آموزان بسیار کاربرد دارد. داده‌های گرافیکی، نوشته‌ها، نتایج فرمول‌ها، عملیات‌های ریاضی و موارد دیگر را می‌توان در میان برنامه‌های مختلف آفیس به اشتراک گذاشت. به اشتراک گذاری آسان داده‌ها بین برنامه‌های موجود در آفیس یکی از قابلیت‌های این سرویس است.

سیستم عامل_های مایکروسافت

اینترنت اکسپلورر

مایکروسافت در آگوست 1995 ویندوز 95 را منتشر کرد. نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی از فناوری‌هایی برای اتصال به اینترنت مانند: شبکه تلفنی، TCP/IP و مرورگر وب اینترنت اکسپلورر 1.0 پشتیبانی می‌کند.

ایکس باکس

در سال 2001، مایکروسافت اولین واحد بازی خود یعنی سیستم Xbox را معرفی کرد. ایکس باکس با رقابت سختی از سوی پلی استیشن سونی روبرو شد و در نهایت تولید ایکس باکس را متوقف کرد. در سال 2005، مایکروسافت کنسول بازی Xbox 360 را عرضه کرد که بسیار موفقیت آمیز بود.

مایکروسافت سرفیس

مایکروسافت در سال 2012 با معرفی تبلت‌های سرفیس که دارای ویندوز RT و ویندوز 8 پرو بودند، اولین حمله خود را به بازار محاسبات سخت افزار انجام داد.

چگونه مایکروسافت تا این حد موفق شد؟

نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی هر روز در حال افزایش می‌باشد. مایکروسافت در حال توسعه و پشتیبانی از طیف وسیعی از محصولات و خدمات نرم افزاری است که نیازهای مختلف سازمان‌ها را برآورده می‌کند. نقاط قوت اولیه مایکروسافت و بیشتر سود آن از سوی مشاغل مختلف به دست آمد و این شرکت نقش عمده‌ای در بازارهای مصرف داشته است.

مایکروسافت قبل از سال 1990 عمدتا تامین کننده سخت افزار بود و این حوزه بازار هدف آن‌ها نامیده می‌شد. با پیشرفت تکنولوژی و محبوب شدن رایانه‌های شخصی، بخش عمده‌ای از درآمد مایکروسافت از فروش به مصرف کنندگان منتقل شد. این اولین شرکت نرم افزاری بود که به درآمد یک میلیارد دلاری رسید. با عرضه نسخه‌های بیشتر از ویندوز مایکروسافت، این کمپانی سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص داد (حدود 90 درصد).

مایکروسافت در دنیای کسب و کارها

شرکت بین المللی مایکروسافت در تلاش است تا به جامعه تجاری در سراسر جهان کمک کند و کارایی و بهره وری را بهبود بخشد. در سال‌های اخیر، نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی با انتقاداتی در مورد آنچه که برخی آن را روش‌های انحصاری و ضدرقابتی می‌دانند، مبارزه کرده است. علیرغم موانع قانونی، مایکروسافت همچنان یکی از عناصر اصلی در حوزه تکنولوژی محسوب می‌شود.

مایکروسافت

صرفه جویی در هزینه

مایکروسافت می‌گوید که کسب و کارهای کوچک به فناوری به عنوان یک دارایی استراتژیک تجاری متکی هستند. سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات IT به کاهش هزینه‌های عملیاتی، ارتقای عملکرد کارکنان و افزایش ارتباطات تجاری با مشتریان کمک می‌کند. مایکروسافت محصولاتی مانند: Microsoft Office Live که محیطی دیجیتالی و بدون کاغذ ایجاد می‌کند و ویندوز Vista را جهت تسهیل محیط کاری ارائه می‌دهد. ویندوز ویستا به همراه ویندوز سرور 2008 میزان مصرف انرژی را به نصف کاهش می‌دهند.

مدیریت مالی

سرویس Microsoft Office Accounting Express استراتژی‌هایی برای پردازش و حسابداری به کسب و کارهای خانگی یا نوپا ارائه می‌دهد. این نرم افزار شامل فاکتورهای مالی می‌باشد.

امنیت سیستم

کسب و کارها با تهدیدات امنیتی مختلفی روبرو هستند. مشاغل بسیاری ترجیح می‌دهند از سیستم عامل مایکروسافت Vista به عنوان اقدامی برای محافظت از داده‌های خود استفاده کنند. ویستا ویژگی‌هایی مانند کنترل حساب، عیب یابی و مسدود کننده بدافزارها را ارائه می‌دهد. نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی راهکارهای ضد بدافزار را بدون هیچگونه هزینه‌ای برای مصرف کنندگان رایانه‌های مبتنی بر ویندوز ارائه می‌دهد.

همکاری

محیط کسب و کار امروزی نیازمند به اشتراک گذاری داده‌ها و ارتباطات پرسرعت است. ابزارهای مایکروسافت کسب و کارها را قادر می‌سازند تا بدون توجه به مکانی که در آن قرار دارند سازنده باشند و به طور موثر ارتباط برقرار کنند. از ابزار Outlook برای ایمیل، وظایف، تقویم و مخاطبین استفاده می‌شود. فضای ذخیره‌سازی Microsoft Office Live Workspace کاربران را قادر می‌سازد اسناد را از هر مکانی دریافت کنند یا به اشتراک بگذارند.

رقابت

مایکروسافت به عنوان شرکت نرم افزاری پیشرو در سال 2010 رقیب جدیدی پیدا کرد. در آن زمان کمپانی اپل بر روی محصولات نوآورانه خود تمرکز کرد و محصولات جدید آن سودآوری زیادی برای این شرکت به همراه داشت. در مقابل، مایکروسافت علی‌رغم عرضه ابزارها و سیستم‌های جدید عمدتا بر حفظ تجارت تمرکز داشت. اگرچه این کمپانی هنوز هم یک عنصر قوی در بازار محسوب می‌شود، اما همچنان با رقابت سختی روبرو است.

نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی و اشتراک گذاری از طریق مدیریت ابری

سازمان‎های بسیاری از Microsoft SharePoint و OneDrive برای مدیریت اسناد استفاده می‌کنند. این ابزارها قابلیت جستجو را افزایش می‌دهند و امکاناتی را برای مدیریت تاریخچه و دسترسی کاربر فراهم می‌کنند. این قابلیت‌ها برای اشتراک دانش و بهره وری عالی هستند، اما سرویس مایکروسافت 365 یک قدم فراتر می‌رود. این سرویس ابری در مایکروسافت 365 رابط کاربری بهتری را ارائه می‌دهد که مدیریت اسناد در فضای ابری را بسیار ساده می‌کند.

نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی – دسترسی تلفن همراه و بهره وری در هر جا و هر زمان

مایکروسافت 365 قدرت رایانش ابری را برای استفاده در تلفن همراه بهینه می‌کند. سرویس مایکروسافت 365 بر روی برنامه‌های خاص (Words، Excel، Teams و غیره) تمرکز می‌کند که همه آن‌ها به صورت رایگان در تلفن همراه در دسترس هستند. بسته به نیاز شرکت خود ممکن است لازم باشد برنامه‌های دیگر را برای ایجاد یک محیط کار دیجیتالی سازگار با موبایل انتخاب کنید. برای مثال می‌توانید با PowerApps برنامه‌ای بسازید که با موبایل سازگار باشد. همچنین می‌توانید از OneDrive، SharePoint و Planner برای تعامل با یکدیگر استفاده کنید. این برنامه‌ها قدرتمند هستند و به شما این امکان را می‌دهند که به جای اینکه نگران چیزهای دیگر باشید، روی اهداف سازمان خود تمرکز کنید.

نتیجه گیری

مایکروسافت مجموعه‌ای جامع و متمایز از خدمات ابری را ارائه می‌دهد و نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی در هر حوزه‌ای امکانپذیر است. همانطور که گفتیم، کلمه “Microsoft” ترکیبی از “microcomputer” و “software” است. و این بدان معناست که مایکروسافت فقط یک شرکت نرم افزاری نیست، بلکه یک شرکت سخت افزاری نیز می‌باشد. از میان محصولات مختلف این شرکت میتوان به Microsoft 365 for Business اشاره کرد. این سرویس بهره وری آفیس 365 را با امنیت ویندوز 10 ترکیب می‌کند. علاوه بر این، یک سرویس ابری مقرون به صرفه و اشتراکی می‌باشد که به طور خاص برای مشاغل کوچک و متوسط ساخته شده است. شما در سازمان خود از چند محصول و خدمات مایکروسافت استفاده می‌کنید؟

دانلود pdf مقاله نصب و راه اندازی سرویس‌های مایکروسافتی

ثبت امتیاز post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *