معرفی قابلیت های زیروکلاینت VCloudPoint

قابلیت های زیروکلاینت VCloudPoint

یکی از بزرگترین دغدغه های شرکت ها برای ادامه فعالیت های کارکنان خود بدون هر گونه مشکل خرید سخت افزاری با تمامی قابلتی های ممکن و کاربردی است. انتخاب از بین این حجم از تنوع در بین زیروکلاینت ها تقریبا کار بسیار دشوار و سختی است. برای انجام این امر ما سودمندترین و در عین حال ساده‌ترین این راهکارها را به شما معرفی خواهیم کرد. که استفاده از قابلیت های زیروکلاینت vCloudPoint می‌باشد. این نوع زیروکلاینت از پروتکل DDP پشتیبانی میکند. که در ادامه به معرفی دقیق تر و بیان مزایای این سخت افزار همه فن حریف خواهیم پرداخت.

زیروکلاینت vCloudPoint

استفاده از پروتکل DDP یکی از قابلیت های زیروکلاینت VCloudPoint است. ممکن است این سوال برای برخی از کاربران پیش بیاید که چه تفاوتی میان دو پروتکل DDP و RDP وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که تفاوت شایانی میان این دو پروتکل وجود دارند که به تفصیل به آن خواهیم پرداخت.

تفاوت پروتکل DDP با RDP

در پروتکل DDP بدین صورت عمل می‌شود که درخواست کاربر در قالب یک سیگنال کم حجم که شامل وضعیت موس و درخواست کیبورد وی است. برای سرور ارسال می‌شود. و سرور درخواست کاربر را اجابت می‌کند و اکنون زمان آن رسیده که سرور تصویر مورد نیاز کاربر را از طریق شبکه (اینترنت) برای او ارسال کند. تفاوت اصلی در این دو پروتکل در نحوه‌ی ارسال تصاویر است. که در واقع در پروتکل DDP تصویری برای کاربر ارسال نمی‌شود. و به جای ارسال تصویر، صرفا تغییرات صفحه نمایش که شامل مختصات پیکسل‌هایی که رنگ آن‌ها تغییر کرده در قالب بسته‌های اطلاعاتی تولید، رمزنگاری و فشرده سازی شده و برای کاربر ارسال می‌شود. در صورتی که در پروتکل RDP تصویر به صورت فریم، فریم برای کاربر تولید و طبق رمزنگاری ضعیف RDP رمز می‌شود. و برای کاربر ارسال می‌شود.

مزایای پروتکل DDP در مقایسه با پروتکل RDP

مزایای پروتکل DDP در مقایسه با RDP

  • مصرف 80 درصد پهنای باند کمتر
  • امنیت اطلاعات بسیار بالاتر
  • ارائه تجربه گرافیکی بالاتر و روان تر به کاربر
  • تاخیر کمتر در ارائه تصویر
  • ارتباط ایمن تر

حفظ امنیت سازمان یکی از قابلیت های زیروکلاینت VCloudPoint

با استفاده از پروتکل RDP و دادن دسترسی به کاربران و کارمندان خود، لازم است تا اطلاعات حسابی که برای آن‌ها ایجاد کرده‌اید مثل Username و Password را در اختیارشان قرار دهید. و این کار از لحاظ امنیتی می‌تواند برای سازمان شما مشکل ساز شود. چرا که کاربر می‌تواند با هر دستگاهی به سرور شرکت ریموت بزند. حتی از دستگاه‌های مخرب و یا با قصد خراب کاری که تشخیص این دو از یک‌دیگر برای کارفرما غیر ممکن است. اما با استفاده از قابلیت های زیروکلاینت VCloudPoint این قبیل مشکلات را نخواهید داشت و امنیت سازمان شما تامین خواهد شد.

با استفاده از قابلیت های زیروکلاینت VCloudPoint  اصلا نیازی نیست کاربران اطلاعات حساب کاربری خود را داشته باشند. و شما می‌توانید ورود کارمند به رایانه موجود در سازمان خود را محدود به همان دستگاه زیروکلاینت vCloudPoint کنید. و هیچ‌گونه اطلاعات دسترسی هم در اختیار وی قرار ندهید. حتی نام کاربری و پسورد و حتی IP Valid سازمان خود که این موارد قابلیت های بسیار مهم و کاربردی هستند. در این حالت اطلاعات لازم بر روی دستگاه ذخیره و قفل می‌شود.
با این روش امکان استخراج این اطلاعات حیاتی به هیچ وجه برای کاربر ممکن نیست. کاربر می‌تواند فقط با روشن کردن دستگاه به کامپیوتر میزبان یا (مادر) متصل شود. و بدلیل نداشتن اطلاعات حساب کاربری خود و همچنین بسته بودن پورت های مربوطه نمی‌تواند از دستگاه دیگری متصل شود.

زیروکلاینت وی کلود پوینت

زیروکلاینت VCloudPoint

  • نظارت کامل بر عملکرد کارمندان: شما می‌توانید نظارت کامل بر عملکرد کاربران خود داشته باشید. حتی می‌توانید صفحه دسکتاپ کاربران خود را در هر لحظه مشاهده کنید.
  • محدود سازی کاربران : می‌توانید برای کاربران خود عمل شخصی سازی را انجام دهید. به عنوان مثال می‌توانید کاری کنید کاربر نتواند دستگاه USB متصل کند اما بتواند از پرینتر استفاده کند.
  • کنسول مدیریتی Vmatrix: با استفاده کنسول مدیریتی قدرتمند Vmatrix به سادگی میتوانید به بالا بردن امنیت سازمان خود کمک کنید.
  • مدیریت پهنای باند : از طریق کنسول مدیریتی ساده و قدرتمند vCloudPoint شما می‌توانید بر مصرف پهنای باند یک کاربر یا یک گروه از کاربران از طریق تغییر پارامترهای زیر تاثیر چشمگیری بگذارید.
  • امکان غیر فعال کردن صوت کاربر: یکی دیگر از قابلیت های زیروکلاینت VCloudPoint امکان فعال یا غیرفعال نمودن صوت کاربر است.

نتیجه گیری

یکی دیگر از قابلیت های زیروکلاینت VCloudPoint که بسیار کاربردی است Load Balancing می‌باشد. به این صورت که شما هنگامی که بیش از یک سرور در مجموعه و یا سازمان خود داشته باشید هم توانایی این را دارید که در خواست های کاربران را بین سرورها تقسیم کنید. و به نوعی حالت توازن در پاسخگویی سرور ها ایجاد کنید. و هم فشار کاری و بار بیش از حد از روی دوش یک سرور برداشته شود. که این امر باعث تسریع در پاسخگویی کاربران می‌شود. و هم اینکه شما می‌توانید از قابلیت Redundancy استفاده کنید.

هنگامی که بیش از یک سرور داشته باشید این قابلیت وجود دارد که چنانچه هرگونه اتفاقی برای یکی از کامپیوترهای میزبان (مادر) بوجود آمد. به هر دلیلی قادر به پاسخگویی کاربران نبود کامپیوتر میزبان دوم بجای سرور اولی روی کار خواهد آمد. علاوه بر درخواست های خود به درخواست های ارسالی کاربران برای کامپیوتر میزبان اولی نیز پاسخ خواهد داد. و هیچ‌گاه کاربران دچار اختلال در روند کار نخواهند بود و در هر لحظه می‌توانند به فعالیت خود بدون هیچ گونه مشکل ادامه دهند.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *