فریلنسینگ چیست؟

فریلنسینگ چیست

ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که  فریلنسینگ چیست؟ فریلنسینگ به معنای کار کردن به عنوان یک نیروی مستقل به جای استخدام شدن توسط شخص دیگری است. فریلنسرها خوداشتغال هستند و اغلب به عنوان پیمانکاران مستقل شناخته می‌شوند.

سایر شرایط برای فریلنسینگ چیست؟

میتوان اینگونه گفت که فریلنسرها توسط شرکت های دیگر به صورت پاره وقت یا کوتاه مدت استخدام می شوند. اصطلاح «فریلنسر» به دهه 1800 برمی‌گردد، زمانی که «فریلنسر» در قرون وسطا، برای هر ملت یا فردی که بیشترین پول را به آنها می‌داد می‌جنگید. اصطلاح “لنس” به سلاح بلندی اطلاق می‌شود که شوالیه‌های سوار بر اسب از آن برای ضربه زدن به حریفان از اسب‌های خود استفاده می‌کردند.

فریلنسینگ به بیان دقیق تر!

فریلنسرها در ازای ارائه نوعی خدمات، مبلغی را می پذیرند. این قرارداد عموما پاره وقت یا کوتاه مدت است. به عنوان مثال، اگر من به یک عکاس برای ثبت چند شات جدید نیاز داشته باشم، میتوانم به ازای آن جلسه یا تعداد عکس مورد نیاز، به یک فریلنسر پول بدهم و این پایان کار است.

گاهی اوقات افراد به فریلنسرها پول می دهند تا تعداد ساعات مشخصی در هفته یا ماه کار کنند. این واقعا یکی از ساده‌ترین و بهترین اشکال کارآفرینی است. فریلنسر خدمات یا نتیجه خاصی را ارائه می‌کند و خریدار مستقیما بابت نتیجه کار هزینه می‌پردازد.

مزایای فریلنسینگ چیست در یک نگاه

فریلنسینگ انعطاف و کنترل زیادی را برای فرد فراهم می کند. اکثر فریلنسرها ساعات کاری خود، کاری که انجام می دهند و مشتریانی که با آن‌ها کار می کنند را خودشان انتخاب می کنند و حتی ممکن است به دورکاری آزاد مشغول شوند.

فریلنسر نیز نوعی کارآفرینی است. به این معنی که فریلنسر پتانسیل کنترل کامل درآمد خود را دارد. فریلنسرها در قید حقوق نیستند و بنابراین می توانند به اندازه ای که می توانند به مشتریان خود صورت حساب بدهند.

و به عنوان یک فریلنسر، شما رئیس خود هستید.

فریلنسینگ تنوع زیادی را در نوع کاری که می توانید انجام دهید نیز فراهم می کند. اگر شما فردی هستید که علایق زیادی دارید و تمایل دارید چیزهای جدید را امتحان کنید، فریلنسینگ می تواند به شما در کشف انواع پروژه ها و صنایع کمک کند.

از لحاظ تاریخی، فریلنسینگ کاری نیست که مردم معمولا برای همیشه انجام دهند. آن‌ها یا فریلنسرها یا کارمندان دیگری را استخدام می‌کنند تا یک آژانس کامل بسازند، محصولات خود را برای جایگزینی درآمد فریلنسری خود می‌سازند، یا به کار تمام وقت بازمی‌گردند. فریلنسینگ انعطاف پذیری بسیاری از افراد را فراهم می کند تا بتوانند حرکت شغلی بعدی خود را بفهمند.

چقدر می توانم حقوق آزاد دریافت کنم؟

بهتر است نرخ فریلنسری مجموعه مهارت های خاص خود را مقایسه کنید تا تخمین خوبی از درآمد مورد انتظاری که می توانید به عنوان یک فریلنسر کسب کنید به دست آورید.

فریلنسینگ چیست

چالش‌های فریلنسینگ چیست؟

فریلنسینگ هم با خطرات مالی و هم برخی از خطرات مربوط به حوزه سلامتی همراه است. برای فریلنسرها، استخدام به عنوان یک پیمانکار مستقل به طور کلی به این معنی است که شرکت ها مزایای مالی یا مراقبت های بهداشتی را برای شما فراهم نمی‌کنند. بنابراین، فریلنسرها در مورد برنامه ریزی برای آینده مالی خود و ثبت نام بیمه درمانی به تنهایی عمل می کنند.

هنگامی که یک شرکت با یک کارگزار درباره بیمه نامه درمانی مذاکره می کند، از آنجایی که به صورت عمده خرید می کند، اغلب می تواند نرخ های مطلوب تری را دریافت کند. اما به عنوان یک فرد خوداشتغال، شما فقط برای خود و خانواده خود بیمه نامه می خرید.

و متأسفانه این بدان معناست که بیمه درمانی شما ممکن است هزینه بیشتری داشته باشد. و در نهایت، فریلنسرها مسئول تمام درآمدهایی هستند که وارد کسب و کارشان می‌شود. اگر نتوانید یا نخواهید پروژه های بیشتری را بفروشید و مشتریان بیشتری جذب کنید، درآمد شما خشک می شود. همه این ریسک‌ها قابل کنترل هستند، اما قبل از اینکه به کار حرفه‌ای آزاد بپردازید، ارزش بررسی دارند.

سه راه اصلی کسب درآمد برای فریلنسینگ چیست؟

شما می توانید هر زمان که بخواهید به سادگی با پرداخت هزینه برای تکمیل یک کار برای شخص دیگری شروع به کار آزاد کنید.

کار مستقیم با مشتریان

این روش به یافتن و برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان از طریق خود شما اشاره دارد. که در واقع شامل شبکه سازی، روابط موجود یا بازاریابی دهان به دهان است. این یکی از سخت ترین مسیرها است، اما بیشترین حاشیه سود را دارد زیرا هیچ واسطه ای در معامله وجود ندارد.

پیمانکاری فرعی

برخی از فریلنسرها دردسر پیدا کردن و برقراری ارتباط با مشتریان فردی را دوست ندارند. برای آن فریلنسرها، گزینه دیگر این است که به عنوان پیمانکار فرعی به شرکت یا آژانس دیگری مراجعه کنند.
این مدل بسیار ساده است. به طور معمول، یک آژانس یک پروژه بزرگ را به مشتری می فروشد و سپس آن قرارداد را به “قراردادهای فرعی” تبدیل می کند تا توسط آژانس های دیگر یا فریلنسرها تکمیل شود.

به عنوان مثال، یک آژانس توسعه وب ممکن است یک پروژه کامل وب سایت را بفروشد، اما کپی رایتینگ را به یک کپی رایتر مستقل خارج از خود آژانس قرارداد فرعی واگذار کند.
بسیاری از آژانس ها فقط تعداد کمی از افراد را به صورت تمام وقت استخدام می‌کنند و اغلب بخش های تخصصی پروژه ها را به فریلنسرها واگذار می‌کنند.

وب سایت های مشاغل

یکی دیگر از روش های محبوب برای یافتن کار مشتری از طریق یک بازار آزاد مانند Upwork، Fiverr، FlexJobs یا SolidGigs است. این بازارها با جمع آوری مشاغل آزاد در یک طرف بازار و استعدادهای آزاد در سمت دیگر به عنوان واسطه عمل می کنند. این گزینه می تواند برای یافتن کار جدید واقعا کارآمد باشد.

بازارهایی مانند Upwork و Fiverr رقابت زیادی دارند و ممکن است ساختن یک نمایه اولیه یا دریافت مبلغی که ارزشش را دارید دشوار باشد. و درصد کمی از هر شغل را به عنوان کارمزد معامله نگه می دارند. اما با گذشت زمان، اگر شهرت خوبی به دست آورید، می توانید بدون نیاز به تلاش بیش از حد، با اطمینان کار پیدا کنید.

من واقعاً FlexJobs و SolidGigs را دوست دارم زیرا آن‌ها لیست کوچکتر و منسجم تری از موقعیت های فریلنسری بررسی شده ارائه می دهند. زمان کمتری صرف پیشنهادات و به طور کلی کار با کیفیت بسیار بالا می شود.

فریلنسینگ چیست

نتیجه‌گیری

پس با توجه به مطالب گفته شده دریافته‌اید که فریلنسینگ چیست جز اینکه رئیس خود باشید. این بر عهده شماست که راهی پیدا کنید تا وقت خود را با کار پر کنید، خواه مستقیما مشتری باشد، قرارداد فرعی یا از طریق بازار کار. ده ها نوع مختلف شغل آزاد وجود دارد و شرکت های بیشتری نسبت به قبل فریلنسر استخدام می کنند. فریلنسینگ می تواند راهی باورنکردنی برای کسب درآمد با شرایط شخصی شما باشد. این به شما بستگی دارد که تصمیم بگیرید که آیا فریلنسینگ برای شما مناسب است یا خیر.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *