پیشنهاد دورکاری یک روش بهره‌وری بهینه هنگام کار

پیشنهاد دورکاری

در این مقاله به بررسی خلاصه ای از دورکاری و این‌که چه مشکلاتی موجب شد تا پیشنهاد دورکاری مطرح شود می‌پردازیم. جهت آشنایی بیشتر با پیشنهاد دورکاری و سامانه دورکاری رها ، تاریخچه، مزایا و معایب دورکاری با ما همراه باشید.
طی سال‌های گذشته، دورکاری طرز تفکر افراد و مشاغل در مورد کار و اشتغال را تغییر داده است. افراد حرفه ای برای دستیابی به آزادی بیشتر ترجیح می‌دهند تا به صورت دورکاری فعالیت نمایند.

تاریخچه دورکاری

پیشنهاد دورکاری برای اولین بار در سال 1972 توسط شخصی به نام جک نیلز مطرح شد. در آن زمان نیل بر روی یک سیستم پیچیده ناسا کار می‌کرد. و او به مردم گفت آنچه انجام میدهد دورکاری نام دارد و باعث متولد شدن اصطلاح دورکاری درمیان مردم شد.
پس از گذشت 7 سال در تاریخ 1979 یک نویسنده با منتشر کردن مقاله‌ای با تیتر “کار از خانه می تواند باعث صرفه جویی در بنزین شود” با محبوبیت بسیاری در واشنگتن روبرو شد. که درنتیجه این مقاله منجر به برگزاری اولین کنفرانس دورکاری در سال 1980 شد. در سال 1992 برای اولین بار از پروژه آزمایشی دورکاری رونمایی کردند. و در سال 1996، طرح ملی ارتباط از راه دور با هدف افزایش محبوبیت تنظیمات دورکاری، به ویژه در دولت، توسعه یافت. در سال 2009 ، دورکاری به طور موثری افزایش یافت.

دورکاری یعنی انجام وظایف سازمانی، خارج از محیط فیزیکی سازمان، اداره و یا شرکت تعریف کرد.
براساس آمارهای اعلام شده توسط دفتر مدیریت پرسنل ایالات متحده ، بیش از 100000 کارمند فدرال در آن سال از راه دور کار می کردند. این موضوع موجب شد تا در سال 2010 دولت قانون بهبود دورکاری را جهت رفاه حال کارمندان تصویب نماید.
در آن زمان بسیاری از کارشناسان تصور می‌کردند که پیشنهاد دورکاری تاثیرات منفی بسیاری را به همراه خواهد داشت. اما چنین نشد و امروز برخی از بهترین شرکت‌های کشور موقعیت‌های دورکاری را ارائه می‌دهند.

مزایای پیشنهاد دورکازی

پیشنهاد دورکاری مزایای بسیاری از جمله موارد زیر را در پی دارد:

  • هیچ‌گونه رفت و آمد روزانه برای کارمندان وجود ندارد . در نتیجه صرفه جویی در زمان و هزینه می‌شود.
  • دورکاری به کاهش ترافیک نیز کمک خواهد کرد که منجر به حفظ محیط زیست از طریق کاهش آلودگی هوا نیز خواهیم شد.
  • کارفرمایان از هزینه های جانبی مانند(هزینه برق، گاز، آب، بیمه) که با حضور کارمندان ایجاد می‌شود خلاص می‌شوند.
  • امکان اشتغال برای افرادی که امکان کارکردن در خارج از خانه را ندارند مانند: معلولان، زنان خانه‌دار و …
  • امکان انتخاب کارکنان بدون محدودیت جغرفیایی را نیز به همراه دارد.

علاوه بر ارائه انعطاف پذیری بالا، دورکاری منجر به سطح بالاتری از بهره‌وری برای کارمندان و هزینه‌های کمتر برای کارفرمایان می‌شود. که نتایج بهتری را هم برای شرکت و هم برای کارمند ایجاد می‌کند.
باتوجه به این موضوع و مزایای دورکاری واضح است شاهد تغییر نحوه‌‎ی کار بسیاری از شغل ها به سمت دورکاری خواهیم بود. در حالی که بسیاری از ما رویای کار در خانه را در سر می‌پرورانیم اما بسیاری از افرادی که تجربه کار از راه دور دارند می‌دانند که پیشنهاد دورکاری معایب و چالش هایی را نیز به همراه دارد.

چالش ها و معایب پیشنهاد دورکاری

  • کاهش ارتباطات: هنگامی که در خانه به دور از همکاران خود مشغول به فعالیت هستید درنتیجه تعاملات اجتماعی کمتری را نیز تجربه خواهید.
  • عدم نظارت کامل: امکان نظارت کامل و متمکز بر شیوه‌ی انجام دادن وظایف به وسیله‌ی کارکنان وجود ندارد.
  • امنیت: نیازمند به امنیت بالا برای حفظ اطلاعات و مقابله با حمله‌های سایبری

اما با این حال واضح است که محبوبیت کار از راه دور و مزایایی که به همراه دارد با گذشت زمان افزایش می‌یابد. طبق یک تحقیق 37 درصد از کارکنان ایالات متحده اعلام کرده‌اند. اگر گزینه دورکاری در شرکت آن‌ها وجود داشت به احتمال زیاد کار از راه دور را انتخاب می‌کردند. میتوان حدس زد که اگر پیشنهاد دورکاری در شرکت‌ها وجود داشته باشد قطعا افراد زیادی به این سمت روی خواهند آورد.

چالش ها و معایب پیشنهاد دورکاری

نتیجه گیری

در این مقاله بابررسی تاریخچه و مزایای و معایب دورکاری به این نتیجه رسیدیم که دورکاری از سه جهت می تواند مفید باشد. و سازمان ها را راغب کند تا گزینه دورکاری نیز در سازمان خود وجود داشته باشد.
پیشنهاد دورکاری از سه جنبه‌‎‎ی فردی ( افزایش مدیریت زمان، اختلال کمتر، فعالیت به دور از حاشیه). سازمانی ( کاهش هزینه های جانبی سازمان، عدم وجود مشکلات مربوط به حضور و غیاب کارکنان)
و اجتماعی (کمک به محیط زیست، صرفه جویی در انرژی و کاهش ترافیک) منجر به کمک و پیشرفت زندگی بشر می‌شود.

دورکاری و فناوری کاملا در هم آمیخته شده‌اند که پیشرفت در ارتباطات و قابلیت‌های شبکه فرصت‌های کاری از راه دور و همکاری بهتر بین تیم های پراکنده را فراهم می‌کند. آیا موضوعی در رابطه با دورکاری شما را متعجب کرده است؟
همین حالا با تماس بگیرید تا متخصصان رها در این باره به صورت رایگان مشاوره لازم را ارائه دهند.

تنها راه کشف محدوده ممکن از غیرممکن کمی پیشروی از ممکن به غیرممکن است

دانلود PDF پیشنهاد دورکاری

5/5 - (9 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *