مجازی سازی نرم افزار چیست؟

virtualization

لمس اتفاقی نو با مجازی سازی نرم افزار به این معنا است که یک نسخه از نرم‌افزارهای مبتنی بر ویندوز در یکی از سرورهای اصلی نصب می‌شود.
مجازی‌سازی کردن دقیقا همانند تعریفِ ساده‌اش، سهل به نظر می‌رسد. کاربر می‌تواند از طریق رابط محلی، نرم‌افزار موردنظر را در سیستم خود اجرا کند. کافی است دارای یک خط اینترنت باشد تا به نرم‌افزار موردنظر، دسترسی پیدا کند.
این در حالی است که نرم‌افزار موردنظر بر روی سرور نصب می‌شود و نیازی به نصب نرم‌افزار بر روی دیگر سیستم‌های مجموعه نیست.
به گفته گارنتر: مجازی‌سازی، برداشت منابع فناوری اطلاعات است که ماهیت فیزیکی و مرزهای منابع را از کاربران پنهان می‌کند. هم‌چنین با خرید فقط یک نسخه از نرم‌افزارهای موردنظر به خوبی در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌شود.

4مورد از مزیت های مجازی سازی نرم افزار کدامند؟

  • آزمایش کردن نرم افزار

اگر می‌خواهید ببینید چگونه یک برنامه جدید با سایر برنامه‌های شما ارتباط برقرار می‌کند. بدون این که لازم باشد همه برنامه‌ها را حذف نصب و نصب مجدد کنید، کافی است یک نمونه مجازی از برنامه را اجرا کنید.
در این صورت مطمئن می‌شوید که تغییرات پیکربندی، بدون به خطر انداختن اطلاعات اتفاق می‌افتد. آزمایش سیستم‌عامل و نرم‌افزارهای جدید بر روی ماشین‌های مجازی به‌مراتب آسان‌تر است. زیرابه هیچ‌گونه سخت‌افزاری احتیاج ندارد.
و سبب می‌شود قبل از هر چیز نمونه مجازی را نصب و اجرا کنید. و هرگونه تغییرات پیکربندی یا بروز رسانی بدون به خطر انداختن اطلاعات رایانه و ویروسی شدن سیستم انجام شود.

  • تخصیص عادلانه نرم‌افزارها

میزان استفاده هر کاربر از نرم‌افزار مربوطه با استفاده از مجازی سازی نرم افزار به‌خوبی قابل تنظیم و مدیریت است.

  • اجرا کردن برنامه‌های قدیمی

درصورتی‌که شما دارای برنامه‌ای هستید که در ویندوز 8 اجرا می‌شود اما هم‌اکنون قابل‌استفاده نیست. با مجازی‌سازی کردن نرم‌افزار موردنظر به‌راحتی قابل‌استفاده کردن است.

  • قابل انعطاف

این قابلیت انعطاف‌پذیری را برای کاربر فراهم می‌کند. تا کاربر بتواند نرم‌افزار موردنظر را با مطابق تقاضای خود تغییر داده و اصلاح کند.
می تواند در عرض چند دقیقه انجام شود و در صورت تغییر حجم کار به‌راحتی قابل تنظیم است. با ابزارهای مجازی‌سازی برای مهمانان یک میزبان حرفه‌ای باشید.

با ابزارهای مجازی‌سازی برای مهمانان یک میزبان حرفه‌ای باشید!

یکی از ابزارهای مجازی‌سازی استفاده از محازی سازی نرم افزار است. شرکت‌های VMware, Citrix, Microsoft هرکدام نرم‌افزارهای مجازی‌سازی خود را با توجه به نیاز کاربران روانه‌ی بازار کردند.
که دراین‌بین نرم‌افزار Citrix به دلیل کارایی منحصربه‌فردی که برای مدیران فراهم می‌کند بیش‌ترین سهم را در بازار دارد. اکنون دو کمپانی CITRIX و VMwear را موردبررسی قرار خواهیم داد.

wmwear

  • میزبانی کمپانی VMware

این کمپانی دو نوع نرم‌افزار برای کنترل کردن پیشرفته‌ی سرورها روانه‌ی بازار کرده است. در ایران نرم‌افزارهای VMWare ESXi Server، VMWare Workstation، VMWare Vspherenv و
VMWare vCenter از کمپانی WMWare کاربرد دارند.
به‌صورت مستقیم روی سخت‌افزار نصب می‌شود و نیازی به سیستم‌عامل VMware ESXi Serverبه‌عنوان رابط ندارد. و این عامل کمک می‌کند کارکرد سیستم بالا رود.
اما در نسخه‌ی کامپیوترهای مجازی (VMware Workstation) نرم‌افزار حتماً احتیاج به یک سیستم‌عامل دارد. در این صورت برای استفاده از قابلیت‌های VMware Workstation باید آن را روی یک ویندوز نصب کرد.
کمپانی VMware به‌تازگی آخرین نسخه‌ی ESXI6 را روانه بازار کرده است. این نسخه یک زیرمجموعه‌ی کامل از VMWare VSphere را دربرمی گیرد.
در سال 2009 اولین نسخه‌ی آن روانه‌ی بازار شد که نسخه‌ی، VMWare vCenter را نیز دربرمی گرفت. هنگامی‌که فعالیت شرکت‌های هاستینگ افزایش پیدا کرد و سرورهای مجازی فروخته شدند.
استفاده از VMWare vCenter به علت افزایش سرورها ناممکن شد. وی سنتر نرم‌افزاری جهت مدیریت کامل سرورهاست. که ویژگی‌های زیادی از جمله جابجایی ایجاد کلاستر، منابع توزیع شده، سوئیچ مجازی و … را در اختیار شما قرار می‌دهد.

Citrix

میزبانی کمپانی Citrix

سیتریکس، یک شرکت نرم‌افزاری چندملیتی آمریکایی است. که مجازی سازی نرم افزار سرورها دسکتاپ و شبکه و فنّاوری‌های رایانش ابری (Cloud Computing) را ارائه می‌کند.
شرکت CiTRIX در سال 1989 در تگزاس توسط Ed Iacobucci، تأسیس شد.
در ابتدا، سیتریکس با توسعه نرم‌افزارهای دسترسی از راه دور برای سیستم‌عامل‌های مایکروسافت شروع به کارکرد. در دهه 1990، سیتریکس با فناوری Thin client اهمیت پیدا کرد.
بین مهروموم‌های 2005 تا 2012 با گسترش مجازی سازی دسکتاپ و سرور هم‌زمان با توسعه ابر، به درآمدهای بیشتری رسید.

محصولات سیتریکس 

نرم‌افزارهای سیتریکس به هر کسب‌وکاری اجازه‌ی ریموت کردن بدون نیاز به شبکه و تجهیزات را می‌دهند. دسته‌ای از نرم‌افزارهای این شرکت درباره‌ی دسک تاپ‌ها و نرم‌افزارها هستند.
این ابزارها، امکان دسترسی به دسکتاپ های ویندوز و نرم‌افزارها را به‌صورت مستقل و بدون توجه به تجهیزات فراهم می‌کنند.
Citrix XenApp، عملیات مجازی سازی نرم افزار و Citrix XenDesktop، VDI-in-a-box و XenClient همگی عملیات مجازی سازی دسکتاپ ها را انجام می‌دهند.
DesktopPlayer برای مک، امکان دسترسی آنلاین و آفلاین به دسکتاپ مای ویندوزی از روی مک را فراهم می‌کند.

ما اعتماد شما را با مجازی سازی جبران می کنیم!

با کمک مجازی سازی نرم افزار، تنظیم سرورهای مجازی جدید، که به نفع مشتری و میزبان است آسان‌تر می‌شود. همچنین بارکاری مدیریت را از بین می‌برد زیرا می‌تواند به‌صورت مجازی سازی انجام شود.
علاوه بر این، به استفاده از نرم‌افزارهای مجموعه کمک می‌کند و باعث صرفه‌جویی در وقت می‌شود. می‌توانیم نتیجه بگیریم که مجازی‌سازی نرم‌افزار، مزایای بی‌شماری را فراهم می‌کند و صرفه‌جویی در وقت و هزینه را به همراه دارد.
اگر هنوز هم سؤالی داشتید؟ با خیالی آسوده از مشاورین رایگان متخصص رها کمک بگیرید. در صفحه تماس با ما منتظر شما هستیم.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *