حسابداری
ما در مجموعه شرکتهای مهندسی رها یکی از دلایل موفقیتهای خود را سیستم صحیح مدیریت مالی میدانیم و برآنیم تا با گسترش آن مسیر رسیدن به اهدافمان را هموارتر کنیم.
علاقه مندان به شغل همکار حسابداری از طریق تکمیل فرم مربوطه و بررسی آن توسط مدیریت منابع انسانی و مدیریت مالی مجموعه رها میتوانند با ما همکاری نمایند.
شغل حسابداری
حسابداری به عنوان یکی از مشاغل پرکاربرد در هر سازمانی مورد استفاده قرار میگیرد. در دنیای امروز شکل تازهای از ارتباطات اقتصادی به وجود آمده است و افراد و شرکتها و مؤسسات با یکدیگر در ارتباط میباشند و تراکنشهای مالی آنها بر یکدیگر تأثیر دارد و روز به روز این فعالیتها پیچیدهتر و گستردهتر میشود. این عوامل باعث میشود که نقش همکار حسابداری به عنوان فراهم کنندگان اطلاعات مالی با استفاده از استانداردهای حسابداری برای استفاده کنندگان بیشتر مشخص گردد. نیاز روز افزون موسسات و سازمانها به اطلاعات صحیح و به هنگام جهت بهکارگیری در فرآیند تصمیمگیری مدیران، مقولهای اجتناب ناپذیر است. در این راستا سیستم اطلاعات مدیریت منبع اصلی ارائه اطلاعات بهشمار میآید. سیستم اطلاعات حسابداری به عنوان مهمترین زیر مجموعه این سیستم، اطلاعات مالی متنوعی را در اختیار استفاده کنندگان این نوع اطلاعات، خصوصا مدیران هر سازمان قرار میدهد. به طور کلی اطلاعات حسابداری بایستی از ویژگیهای خاصی برخوردار باشد تا در فرآیند تصمیمگیری مورد استفاده قرار گیرد.
اهمیت شغل همکار حسابداری
موفقیت تمامی کسبوکارها به یک مدیریت مالی درست و مؤثر بستگی دارد. حسابداری از اصلیترین مواردی است که هر کسب و کاری به خصوص کسب و کارها و شرکتهای در حال رشد به آن نیاز دارند. پیروی از اصول حسابداری میتواند تمامی شرکتهای بزرگ و کوچک را به اهداف کوتاه و بلند مدتشان برساند. وظایف همکار حسابداری تنها به مدیریت اعتبارات و بدهیها خلاصه نمیشود؛ بلکه در تمامی تصمیمگیریهای آینده سازمان نقش دارد. برای مثال، کنترل حسابهای دریافتی به تحلیل رفتار مشتری به لحاظ بازپرداخت بدهیها کمک میکند. شناسایی مشتریان بدحساب، بودجه بندی دقیق برای کشف ناکارآمدی در برنامههای عملیاتی، آگاهی از تغییرات بازار از طریق بررسی تغییرات ناگهانی در هزینه و درآمد فروش و بسیاری از موارد دیگر، از جمله فواید حسابداری هستند.
اجزای واحد مالی مجموعه رها
واحد مالی مجموعه رها متشکل از سه واحد مجزای حسابداری، خزانه و مدیریت مالی است که هر کدام بر اساس شناسنامه شغلی که برایشان تعریف شده است مسئولیتهایی را به شرح زیر بر عهده دارند:
کارمند واحد حسابداری موظف است لیست ماهانه حقوق کارکنان و بیمه را تهیه کند، هزینههای شرکت را بر اساس گزارش واحد کار ثبت کند، در زمانبندی مناسب و به موقع و به تاریخ وقوع کلیه وقایع مالی را در دفاتر دستمزد ثبت کند، دفاتر مالی را تهیه کند، تراز عملکرد را تهیه کند، حساب سود و زیان و سایر صورتهای مالی را تدوین کند، حساب ریالی انبارها را داشته باشد، از اموال و محاسبه قیمت تمام شده و قیمت فروش محصولات نگهداری کند، خلاصه وضعیت وصولیها، پرداختها، مطالبات، بدهیها و نقدینگی شرکت را تهیه کند و آن را به مدیریت مالی ارائه دهد، اسناد مربوط به پرداخت کسورات بیمه، مالیات، وام و … را صادر کند، اسناد صندوق و دریافت و پرداختهای نقدی را صادر کند، گزارشات مختلف از فعالیتهای مالی به صورت مستمر تهیه کند و به مدیر مالی ارائه دهد، فاکتورهای خرید وفروش را در سند حسابداری ثبت کند، جمع آوری برگههای ورود وخروج را از انباردار جمعآوری کند و با فاکتورها از لحاظ مقدار کالا مطابقت دهد، به کالاها کد مخصوص اختصاص دهد و آنها را به سیستم حسابداری انتقال دهد، لیست مانده بدهکاری و بستانکاری اشخاص وشرکتها را تهیه کند، مانده مبلغ صندوق با موجودی واقعی در صندوق را با خزانه مطابقت دهد، مانده موجودی بانک و همچنین برآورد مغایرت بانکی را مطابقت دهد. همکار حسابداری در این بخش مدارک فوق را به بایگانی جهت ضبط اسناد ارائه دهد.
بخشی از وظایف کارمند واحد خزانه به این صورت است: بایگانی کلیه نامهها، اسناد حسابداری و مدارک وارده به امور مالی با مجوز مدیر مالی در فایلها و پروندههای طبقهبندی شده مشخص به گونهای که دسترسی به آنها در حداقل زمان ممکن میسر باشد، نگهداری و راهبری و ثبت اطلاعات خزانهداری در سیستم خزانه داری و تهیه گزارشات لازم از سیستم و تهیه نسخه پشتیبان حداقل به صورت ماهانه و نگهداری آن در محل امن، دریافت و نگهداری کلیه وجوه نقد و اسناد دریافتنی دریافت شده از اشخاص و صدور فرمهای رسید و آماده سازی آنها جهت واگذاری به بانک در اسرع وقت، نگهداری صندوق نقدی یا تنخواهگردان شرکت و انجام پرداختهای مجاز و مرتبط با ماموریت تنخواهگردان در چارچوب آئیننامه، تهیه صورت گردش صندوق و ارسال اسناد پرداخت به حسابداری جهت کنترل و تامین موجودی، کنترل مستمر نقدینگی و تهیه گزارشات روزانه از موجودی بانکها و کلیه دریافت و پرداختها، ثبت و نگهداری روزانه صورت موجودی کلیه اسناد و اوراق بهادار موجود در صندوق، تهیه پیشنویس نامهها و مکاتبات مربوط به جابجایی حسابها یا سایر موارد مرتبط با بانکهای شرکت با اخذ مجوز مدیر مالی و پیگیری آنها تا حصول نتیجه نهایی، تهیه گزارشات مستمر یا خاص مورد نیاز بر اساس اطلاعات موجود و مرتبط با فعالیت خزانه و نگهداری و کنترل حسابهای بانکی شرکت.
فعالیتهای مدیریت مالی که در راس واحد مالی مجموعه مهندسی رها میباشد بدین صورت طبقهبندی میشود: مشارکت در برنامهریزی و ارائه پیشنهادات و سیاستهای اعتباری و وصول مطالبات و نظارت بر حسن اجرای آنها، تامین مالی و اعمال مدیریت بر وجوه نقـد و سایر داراییهای پولی و بانکی، نگهداری سوابق و مدارک مالی، کنترل فعالیتهای مالی، مشخص کردن انحرافات از عملکرد کارآمد و طرح ریزی شده همچنین اعمال مدیریت در پرداخت حقوق و دستمزد، امور مالیاتی، موجودیها، داراییهای ثابت و عـملیات کامپیـوتری، پیشبینی و طرحریزی بلند مدت وجوه لازم برای سرمایهگذاری بر اساس تغییرات تکنولوژیک بازار سرمایه و بازده پروژههای سرمایهگذاری همچنین بهکارگیری ارقام پیشبینی نشده و تاریخی برای طرحریزی عملیات آتی و آثار آن در سیاستهای سود آوری و پیشبینی اقـلام بهای تمام شده و هزینه، تهیه و تنظیم خط مشیها، دستورالعملها، روشها و رویههای مالی و تهیه و طراحی فرمهای مورد نیاز، به منظور ایجاد هماهنگی در انجام امور مالی واحدهای مختلف.
از دیگر وظایف همکار حسابداری در این بخش میتوان به این وارد اشاره کرد: دریافت گزارشهای مالی از واحدها، پروژهها و سایر مدیریتها و بررسی و اظهار نظر بر آنها و تحلیل مغایرتها، طبقهبندی حسابها و درصورت نیاز، طبقهبندی گروه کالاها و کدینگ مربوط به موجودیها و انبار، براساس سیستمهای مکانیزه و پیشنهاد و تایید تغییر یا تهیه سیستـمهای نرم افزاری مالی بصورت سفارشی یا پکـیـج و …
با توجه به توضیحات ذکر شده، اگر شما هم علاقهمند به همکاری با مجموعه رها در تیم تخصصی حسابداری هستید میتوانید با تکمیل فرم زیر رزومه خود را برای ما ارسال کنید تا پس از بررسی آن با شما تماس بگیریم.